Podatki plačnika

Način plačila

Povzetek naročila

Imate kupon? Kliknite tukaj za vnos kode
Izdelek
Znesek
1
Motiviranje otroka
Motiviranje otroka × 1
50,00
Delni znesek 50,00
Dostava Brezplačno
Znesek 50,00 (vključuje 2,38 DDV)

Plačilne metode

  • Plačajte s kreditno kartico


Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, kar opisuje naš pravilnik o zasebnosti.

Šola za starše - Motiviranje otroka vsebuje:
68 video posnetkov o motiviranju otrok
neomejen dostop do vsebine
preizkušen sistem za motiviranje in vodenje otrok
sprožilce notranje motivacije
vodstvene metode in avtoritete
PDF delovni zvezek s praktičnimi vajami
4 dodatna daljša predavanja
18 praktičnih tehnik za motivacijo otrok
konkretne primere, resnične zgodbe in smernice
članstvo v Facebook skupini vzgoja.si
videoodgovore na vprašanja staršev
NOVO: udeležbo na sestanku z odgovori na vaša vprašanja
Preizkusite šolo za starše Motiviranje otroka brez skrbi!
30-dnevno 100% vračilo denarja
Zagovarjam načelo, da štejejo rezultati, ne teorija. Če vam spletni priročnik ne bo prinesel želenih rezultatov, nam to v roku 30 dni od nakupa sporočite na naslov info@vzgoja.si in vrnili vam bomo vašo investicijo. Prosimo vas le, da vsebine iz spletnega priročnika dejansko uporabite v praksi!

Mnenja kupcev naših šol za starše:

"Razumljivo, natančno razloženo, konkretni primeri"

Pogledala sem že tri poglavja šole za starše in kljub temu, da sem prebrala že ogromno o vzgoji, izvedela veliko novega in že malo prenašam v prakso. Vse je razumljivo, natančno razloženo in podkrepljeno s konkretnimi primeri.
Nina Držaj
"Tečaj našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok"

Če je kam pomembna investicija, je to investicija vase ali v svojo družino. To je priročnik našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok in problematičnih otrok.
Rebeka Simonič Fink
"Všeč mi je, da je šola za starše podkrepljena s praktičnimi primeri!"

Hvala za nasvete, primere in ideje. Priznam, da se je včasih lažje zadreti na otroka kot se ustaviti za 5 minut, premisliti in odgovorno odreagirati! Blazno mi je všeč, da je celoten priročnik podkrepljen s praktičnimi primeri!
Mojca Pušpan Babić
"Starejši kot je otrok, težje ga bomo obvladovali"

Vzgoja otroka sigurno ni lahko delo, starejši kot je, težje ga bomo obvladovali, če ne začnemo že na samem začetku njegovega odraščanja.
Tanja Oprčkal
Pri spletnem priročniku so mi všeč sami primeri kako izboljšati določeno težavo, da jih lahko pogledam kadar imam čas, da se lahko vmes ustavim in še enkrat zavrtim nazaj, pa da so časovno neomejeni, tudi če si jih želim pogledati ob polnoči.
Maja
Od nakupa spletnega priročnika se je otrokovo vedenje že izboljšalo, najbolj pa nam je na spletnem priročniku všeč, da je veliko primerov iz prakse, s katerimi se lahko poistovetiš.
Eva
Pri spletnem priročniku z video razlagami mi je všeč, da si lahko izberem svoj čas ko mi ustreza, da niso dolgi videi, da ji lahko gledam ko imam čas, si sama zbiram kdaj bom gledala in kaj bom gledala, jih večkrat pogledam, vaje pa so zelo razumljive.
Maja
Pri spletnem priročniku mi je všeč odločnost, uporabnost, in to da je podprt z rešitvami. Se vidi, da je bilo to doživeto in da g. Juhant to kar predava prakticira in govori iz izkušenj.
Karmen