Podatki plačnika

Način plačila

Povzetek naročila

Imate kupon? Kliknite tukaj za vnos kode
Izdelek
Znesek
1
Vzgoja trmastega otroka
Vzgoja trmastega otroka × 1
69,00
Delni znesek 69,00
Dostava Brezplačno
Znesek 69,00 (vključuje 3,29 DDV)

Plačilne metode

  • Plačajte s kreditno kartico


Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, kar opisuje naš pravilnik o zasebnosti.

Paket Vzgoja trmastega otroka vsebuje:
Predogled tecaja na napravah
8 poglavij šole za starše Vzgoja trmastih otrok
več kot 7 ur vsebin in 50+ videoposnetkov
odgovore na 35+ vprašanj o vzgoji trmastih otrok
vzgojne tehnike, metode in prijeme za trmaste otroke
doživljenjski dostop do vsebin
članstvo v Facebook skupnosti Vzgoja.si
vse posodobitve in vsebine, ki jih bomo dodali v prihodnosti
24/7 podporo ekipe vzgoja.si

Naročite tečaj Vzgoja trmastih otrok in otrokovo trmo spremenite v vztrajnost.

Skozi pedagoški proces 6FT se boste naučili, kako preprečiti in umiriti napade trme, narediti konec prepirom, kljubovanju in slabi volji ter kako otrokovo močno voljo usmeriti v koristne in dobre stvari.

V primeru vprašanj o nakupu za vrtce, šole in druge ustanove, izpolnite obrazec na povezavi.

- Marko Juhant
Preizkusite tečaj Vzgoja trmastega otroka brez skrbi!
30-dnevno 100% vračilo denarja
Zagovarjam načelo, da štejejo rezultati, ne teorija. Če vam tečaj ne bo prinesel želenih rezultatov, nam to v roku 30 dni od nakupa sporočite na naslov info@vzgoja.si in vrnili vam bomo vašo investicijo v tečaj. Prosimo vas le, da vsebine iz tečaja dejansko uporabite v praksi!

Mnenja kupcev naših šol za starše:

"Razumljivo, natančno razloženo, konkretni primeri"

Pogledala sem že tri poglavja šole za starše in kljub temu, da sem prebrala že ogromno o vzgoji, izvedela veliko novega in že malo prenašam v prakso. Vse je razumljivo, natančno razloženo in podkrepljeno s konkretnimi primeri.
Nina Držaj
"Tečaj našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok"

Če je kam pomembna investicija, je to investicija vase ali v svojo družino. To je priročnik našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok in problematičnih otrok.
Rebeka Simonič Fink
"Všeč mi je, da je šola za starše podkrepljena s praktičnimi primeri!"

Hvala za nasvete, primere in ideje. Priznam, da se je včasih lažje zadreti na otroka kot se ustaviti za 5 minut, premisliti in odgovorno odreagirati! Blazno mi je všeč, da je celoten priročnik podkrepljen s praktičnimi primeri!
Mojca Pušpan Babić
"Starejši kot je otrok, težje ga bomo obvladovali"

Vzgoja otroka sigurno ni lahko delo, starejši kot je, težje ga bomo obvladovali, če ne začnemo že na samem začetku njegovega odraščanja.
Tanja Oprčkal
Pri tečaju so mi všeč sami primeri, kako izboljšati določeno težavo, da jih lahko pogledam, kadar imam čas, da se lahko vmes ustavim in še enkrat zavrtim nazaj, pa da so časovno neomejeni, tudi če si jih želim pogledati ob polnoči.
Maja
Od nakupa tečaja se je otrokovo vedenje že izboljšalo, najbolj pa nam je na tečaju všeč, da je veliko primerov iz prakse, s katerimi se lahko poistovetiš.
Eva
Najbolj mi je všeč, da so videi zelo ljudski in se vsak najde v njih. Zelo mi je všeč, da so težave po naslovih in lahko pogledam tisto, kar me tisti trenutek zanima.
Suzana
Pri spletnem priročniku z video razlagami mi je všeč, da si lahko izberem čas, ko mi ustreza ogled, da videi niso dolgi, da ji lahko gledam, ko imam čas, sama izbiram, kdaj bom gledala in kaj bom gledala, jih večkrat pogledam, vaje pa so zelo razumljive.
Maja
Pri tečaju mi je všeč odločnost, uporabnost in to, da je podprt z rešitvami. Se vidi, da je bilo to doživeto in da g. Juhant to, kar predava, prakticira in govori iz izkušenj
Karmen
Težko najdem čas oz. sem preveč utrujena, da bi brala knjige ali pa da bi šla v živo na tečaj, zato mi je super, da lahko gledam videe. Gospoda Juhanta poznam in mi ima super vsebine. Všeč mi je tudi, da so videi kratki in da si lahko dvakrat zavrtim isto stvar, da se mi "usede". Zelo mi je všeč tudi to, da se ne zgubiš oz. ne izgubiš niti.
Urška