041 453 555

Z nakupom Zakladnice boste dobili:

Doživljenjski dostop do arhiva z več kot 200 videoodgovori na najpogostejša vprašanja staršev o vzgoji otrok, na katera sem odgovarjal v prejšnjem letu (o delovnih navadah, šoli in vrtcu, odnosih med sorojenci, izpadih trme in jeze ter posebnih situacijah).

Doživljenjski dostop do dvajset daljših, poglobljenih predavanj o različnih težavah in temah (npr. usmerjanje v poklic, domače živali, jeza in nasilni otroci, spanje otrok, šolanje doma, domača naloga …).

DARILO: članstvo v zaprti Facebook skupini Vzgoja.si, kjer se boste lahko povezali z drugimi člani Zakladnice in naših šol za starše ter drug drugemu pomagali pri vzgoji otrok.

Mini Cart
1
Zakladnica
Zakladnica× 1
-
+
99,00x
Dodajte kupon za popust
Delni znesek
Prihranek: 0,00
Znesek 99,00 (vključuje 4,71 DDV)
Andreja
"Vsebuje ogromno praktičnih nasvetov, tudi vodi te čez sam proces kako pomagati, na kaj vplivati, kaj mogoče preprečiti..."
"Če mene vprašate je vzgoja otrok ena od najtežjih stvari s katerimi se soočamo starši. Zakaj? Zaradi tega, ker je v bistvu vse odvisno od tebe. Ampak to ni res, veliko je neke zunanje pomoči s katero si lahko pomagamo! Pred kratkim sem dobila priložnost, da si ogledam ta tečaj, ki pokriva temo, s katero se vsi starši soočamo. Vsebuje ogromno praktičnih nasvetov, tudi vodi te čez sam proces kako pomagati, na kaj vplivati, kaj mogoče preprečiti..."
Rebeka
"To so tečaji našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok in problematičnih otrok."
"Če je kam pomembna investicija, je to investicija vase ali v svojo družino. To so tečaji našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok in problematičnih otrok."
Povzetek naročila
Vpišite svoje podatke
Način plačila
Izberite plačilo s kreditno kartico ali PayPal za takojšnji dostop do vsebine brez zapletov s pošto.
Naročilo je rezervirano še:

Vpišite svoje podatke

Način plačila

Your Product

Izdelki
Količina
Cena
Zakladnica
-
+
99,00

Order Summary

Payment Information

  • Plačajte s kreditno kartico

SUMMARY OF YOUR ORDER

Dodajte kupon za popust
Izdelek
Znesek
1
Zakladnica
Zakladnica × 1
99,00
Delni znesek
Prihranek: 0,00
Znesek 99,00 (vključuje 4,71 DDV)

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, kar opisuje naš pravilnik o zasebnosti.

* 100% Secure & Safe Payments *
30-dnevno vračilo denarja
100% varen nakup

Pogosta vprašanja

varno plačilo
phone-handset