Podatki plačnika

Način plačila

Povzetek naročila

Izdelek
Znesek
1
Zakladnica 3-mesečni dostop
Zakladnica 3-mesečni dostop × 1
60,00
Delni znesek 60,00
Dostava Brezplačno
Znesek 60,00 (vključuje 10,82 DDV)

Plačilne metode

  • Plačajte s kreditno kartico

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, kar opisuje naš pravilnik o zasebnosti.

Zakladnica vsebuje:

  • Doživljenjski dostop do arhiva z več kot 200 videoodgovori na najpogostejša vprašanja staršev o vzgoji otrok, na katera sem odgovarjal v prejšnjem letu (o delovnih navadah, šoli in vrtcu, odnosih med sorojenci, izpadih trme in jeze ter posebnih situacijah).
  • Doživljenjski dostop do dvajset daljših, poglobljenih predavanj o različnih težavah in temah (npr. usmerjanje v poklic, domače živali, jeza in nasilni otroci, spanje otrok, šolanje doma, domača naloga …).
  • DARILO: članstvo v zaprti Facebook skupini Vzgoja.si, kjer se boste lahko povezali z drugimi člani Zakladnice in naših šol za starše ter drug drugemu pomagali pri vzgoji otrok.
Preizkusite Zakladnico brez skrbi!
30-dnevno 100% vračilo denarja
Zagovarjam načelo, da štejejo rezultati, ne teorija. Če vam tečaj ne bo prinesel željenih rezultatov, nam to v roku 30 dni od nakupa sporočite na naslov info@vzgoja.si in vrnili vam bomo vašo investicijo v tečaj. Prosimo vas le, da vsebine iz tečaja v praksi dejansko uporabite!