Ponudba velja še...

Vaše naročilo je skoraj končano...

Pozor! , vaše naročilo je trenutno v obdelavi, zato ne zapustite te strani, saj lahko pride do napake pri zaključku naročila. Stran preberite do konca, saj imam za vas pomembno sporočilo. Marko Juhant

Čestitam! Pravkar ste naredili prvi korak k ukrotitvi jeznih izbruhov vašega zmajčka.

Z rednim prakticiranjem Jezoodpornih iger bo mali zmajček znal spretneje obvladovati svoja eksplozivna čustva.

Nestrinjanje bo znal izraziti na sprejemljivejši in mirnejši način ter se hitreje pomiriti.

Jezni izpadi otroka bodo tako čez čas vedno manj pogosti.

Končno boste lahko skupaj kot družina preživeli dan, brez prepirov in slabe volje.

A rad bi vas opozoril še na nekaj!

Izbruhi so lahko tudi način otrokovega testiranja vaših meja, ne le pomanjkanje njegove kontrole nad čustvi

Velik del uspeha v vzgoji je namreč odvisen od vaše samozavesti in odločnosti pri postavljanju mej.

Samozavesti in odločnosti pa marsikateri starš nima, ker ni prepričan v svoj prav ali ni prepričan v učinkovitost vzgojnega ukrepa.

Če bo otrok kadarkoli začutil, da niste popolnoma prepričani v svoj prav ali da je kakšna možnost, da si premislite, ali da ste izjemo utrujeni, se vam bo to maščevalo.

Da bi to preprečili, morate imeti načrt in univerzalno metodo, ki bo povezovala vašo celotno vzgojo.

Metodo, ki vam bo blizu in ji boste zaupali ter ji sledili s trdnim prepričanjem, da boste tako na najlažji in najlepši način vzgojili srečnega in uspešnega otroka.

Metodo, s katero boste otroku dali vedeti, da ste v svoji vzgoji neomajni – ne glede na okoliščine.

Če boste to metodo dosledno uporabljali na vseh področjih vaše vzgoje, boste dosegli, da bodo otroci z vami sodelovali, namesto da se vam bodo upirali.

Ta metoda je Sovja vzgoja

Sova je žival, ki je v številnih kulturah simbol modrosti.

Pogosto jo na ilustracijah vidimo s tisto profesorsko čepico in knjigami pod krilom.

Zakaj mislimo, da je tako modra?

Verjetno zato, ker je večinoma precej tiha (sploh v primerjavi s kričečo papigo).

Znanje namreč pokažemo tako, da govorimo.

Modrost pa pokažemo tako, da tiho poslušamo.

Zato tudi starše vedno spomnim: imate ena usta in dve ušesi – zato poslušajte dvakrat več, kot govorite.

Pri sovji vzgoji se boste naučili resnično poslušati otroka.

Ga slišati in razumeti ter ugotoviti tudi njegove neizrečene misli, skrbi, težave.

Le tako boste vedeli, kako točno ukrepati, kako mu pomagati in kaj narediti, da lahko normalno nadaljujete s svojim dnevom.

Naučili se boste tudi, kako povedati čim manj in s tem doseči čim več.

Kako povedati enkrat ter biti slišani in upoštevani že prvič.

Kako sporočiti ukaze in prošnje, da jih bo otrok zaznal in z veseljem sodeloval.

Tudi ko:

 • trmari in izsiljuje svojo voljo;
 • ko je nemotiviran, brezvoljen, “len”;
 • ko se vam upira, preizkuša meje, ugotavlja, kaj sme in česa ne;
 • ko so težava računalnik, telefon in druge skušnjave sodobnega sveta;
 • ko gre za šolo, neljube predmete in domače na(d)loge;
 • ko presliši hišna opravila in domače dolžnosti;
 • ko vas ignorira, se grdo obnaša, je slabe volje in jezen.

Bistvo sovje vzgoje je točno to, da znate pravilno ukrepati v kateremkoli primeru oziroma da svojo vzgojo, ukrepe, ton glasu in energijo prilagodite konkretni situaciji.

Da bi bili sposobni to narediti, morate:

#1 razumeti otroka in imeti realna pričakovanja, vedeti in razumeti, kaj je normalno in kaj ni, kaj otrok zmore, kako razmišlja, kako se počuti;

#2 ostati mirni in ne izgubiti živcev, da lahko izberete pravi ukrep, ki ne bo prekomeren ali škodljiv za vaš odnos z otrokom in zaradi katerega vas ne bo pekla vest;

#3 prepoznati glavni problem, ki je pripeljal do neprijetne situacije: če vas otrok ne sliši, ker noče, ker ga je strah, ker ga skrbi, ker je nemotiviran, ker trmari. Šele ko veste, “v katerem grmu tiči zajec”, ga lahko od tam preženete;

#4 imeti nabor primernih vzgojnih ukrepov za vsako situacijo, da imate pripravljen odziv za vsak problem in da vas nič ne ujame, ko ste nepripravljeni ali presenečeni. Takrat, ko ne veste, kaj storiti, najpogosteje ponavljate ali povzdignete glas (ali sploh ne ukrepate), zato se bodo težave v prihodnosti le še stopnjevale;

#5 znati izbrati primeren ukrep (grajo, kazen, pogovor, tolažbo, druženje, ustvarjanje ...) na podlagi tega, kar se v tistem trenutku dogaja, kako se otrok tedaj počuti in kaj potrebuje. Z uporabo napačnega ukrepa težave ne boste rešili in jo lahko celo poslabšate;

#6 ukrepe izpeljati samozavestno in odločno, saj sta vaša energija in pristop do otroka izjemno pomembna za uspeh vzgojnih metod in ukrepov. Otroci dobro zaznajo, kako se počutite, in začutijo, kdaj niste prepričani vase, ter to z veseljem izkoristijo sebi v prid;

#7 biti dosledni tudi v najtežjih trenutkih, ko ste utrujeni, na koncu z živci, ko imate slab dan, ko ste neprespani in pod stresom, da otroka ne zmedete, ker ukrepate enkrat tako in drugič drugače.

S sovjo vzgojo boste vzgajali sproti, dolgoročno, s premislekom, s pogovori in z načrtnim negovanjem odnosov in vrednot.

Tako vas bodo otroci slišali, upoštevali in spoštovali. In ne zato, ker boste to izsilili, zapovedali ali izterjali, ampak zato, ker bodo želeli sodelovati z vami, vam slediti in vas poslušati.

Vse znanje, razlage, primere in podrobna navodila, ki vam bodo omogočili sovjo vzgojo, boste našli v mojih šolah za starše.

Ker se zavedam, da marsikdo nima financ za nakup kopice šol za starše, in ker sem mnenja, da ima vsak starš pravico do znanja in pomoči, da bi po svojih najboljših močeh vzgajal svoje otroke, sem pripravil akcijski paket Sovja vzgoja.

Paket Sovja vzgoja

V paket sem vključili vse moje najboljše šole za starše, predavanja, nasvete, webinarje in pripomočke, ki vam bodo pomagali osvojiti metodo sovje vzgoje skozi razumevanje in prakso.

Z njihovo pomočjo boste:

 • bolje in bolje razumeli svoje otroke ter tako ohranili mirno kri;
 • osvojili nabor primernih ukrepov, da vam ne bo treba nikoli več ponavljati in kričati;
 • se naučili, kateri ukrep uporabiti v kateri situaciji;
 • se naučili, kako te ukrepe samozavestno, odločno in dosledno izpeljati.

Do paketa izobraževanj boste imeli vseživljenjski dostop (do njih boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli ter se k njim po mili volji vračali), in to po akcijski ceni, ki je dostopna vsakemu slovenskemu staršu.

V paketu boste dobili dostop do naslednjih izobraževanj:

Vzgoja trmastega otroka (redna cena je 69 EUR): S 6FT procesom trmaste otroke spremenite v vztrajne otroke.
Motiviranje otroka (redna cena je 29 EUR): Kako vzgojiti otroka z močno notranjo motivacijo, ki mu bo omogočala srečo in uspeh v življenju, in kako narediti konec prepirom glede učenja in domačih nalog.
Otrok ne uboga (redna cena je 69 EUR): Kako doseči, da vas bo otrok ubogal na prvo besedo, brez kričanja, pregovarjanja in slabe volje.
Neprimerno vedenje (redna cena je 69 EUR): Odkrijte skrite vzvode za grdo obnašanje in ga ustavite z učinkovitimi in spoštljivimi ukrepi.
Vzgoja najstnika (redna cena je 69 EUR): Kako najti skupen jezik z najstniki in doseči, da bodo vestno opravljali svoje dolžnosti in živeli življenje na pravi poti.
Prepiri med brati in sestrami (redna cena je 69 EUR): Kako s sodelovalnimi veščinami do manj ljubosumja, prepirov in nasilja med brati in sestrami.
Samostojen in odgovoren otrok (redna cena je 39 EUR): Kako otroka naučiti reševanja problemov, ga navaditi na samostojnost in mu pokazati, da zmore.
Odlepite otroke od ekranov (redna cena je 39 EUR): Naučite se postaviti zdrave meje pri uporabi ekranov in navdušite otroke nad realnim življenjem.
Razumevanje otroka (redna cena je 39 EUR): Z razumevanjem otrokovih misli in čustev ustvarite dom, poln dobrih odnosov, umirjenosti in sodelovanja.
Uspešen in brezskrben začetek šolskega leta (redna cena je 39 EUR): Kako otroku ponuditi podporo, vodenje in vzgojo za uspešno novo šolsko leto.
Skupna vrednost paketa izobraževanj je 530 EUR , a naj vas ta cena ne prestraši.

Kot sem že omenil, mislim, da imate vsi starši pravico do vsega znanja, ki ga potrebujete, da bi vzgojili srečne, motivirane in uspešne otroke – in to po dostopni ceni.

Zato lahko doživljenjski dostop do paketa Sovje vzgoje dodate vašemu naročilu po akcijski ceni 97 EUR.
Pozor: Te ponudbe ne boste več videli, zato jo izkoristite zdaj!
Na voljo samo še:
Vaša cena 97 EUR
82% popusta
Redna cena: 530 EUR
Dodajte k nakupuNe, hvala
Review img
Katja paškulin
"Za nakup sem se odločila, ker sem iskala prave smernice kako naprej in vsi nasveti so mi prišli zelo prav, saj izhajajo iz otrok samih in iz vsakodnevnih primerov iz prakse. Priporočam vsem, ki se znajdejo v stiski in iščejo nasvete kako naprej in kateri so pravi prijemi. Želim se vam iskreno zahvaliti iz srca za vse."
Review img
Andreja Vakselj
"Če mene vprašate je vzgoja otrok ena od najtežjih stvari s katerimi se soočamo starši. Ker je v bistvu vse odvisno od tebe. Ampak to ni čisto res, ker si lahko ogromno pomagamo s tečaji gospoda Marka Juhanta. Ful je enih praktičnih nasvetov v njih, vodi te čez sam proces kako pomagati, na kaj vplivati, kaj preprečiti... Ga v bistvu ful priporočam. Definitivno se veselim novih tečajev."
Review img
Jasna Košnjek Mehle
"Največja prednost teh tečajev oz. predavanj je to, da se tematiko obdela z res veliko zornih kotov in predvsem to, da se podajo konkretni primeri oziroma konkretne situacije. To je nam staršem v pomoč, saj lahko teorijo povežemo s svojimi situaciji, s svojimi težavami."
Pozor: Te ponudbe ne boste več videli, zato jo izkoristite zdaj!
Na voljo samo še:
Vaša cena 97 EUR
82% popusta
Redna cena: 530 EUR
Dodajte k nakupuNe, hvala