Ponudba velja še...

Vaše naročilo je skoraj končano...

Pozor! , vaše naročilo je trenutno v obdelavi, zato ne zapustite te strani, saj lahko pride do napake pri zaključku naročila. Stran preberite do konca, saj imam za vas pomembno sporočilo. Marko Juhant

Čestitamo! Pravkar ste si zagotovili svoje mesto v šoli za starše Herojsko postavljanje mej.

V njej se boste naučili, kako korak za korakom otroku postaviti trdne meje.

Že v nekaj kratkih tednih boste točno vedeli, kako in kdaj postaviti meje brez upora, kako doseči, da jih otrok spoštuje, in kako vztrajati takrat, ko je najtežje.

A postavljanje mej je le ena od težav, s katerimi se spopadate pri vzgoji otrok.

Za vas sem pripravil paket svojih najboljših izobraževanj, s katerimi boste po hitrem postopku postali najboljši možni starši vaših otrok.

In to po ceni, ki je dostopna vsakemu slovenskemu staršu.

Paket Sovja vzgoja

V paket sem vključili vse moje najboljše šole za starše, predavanja, nasvete, webinarje in pripomočke, ki vam bodo pomagali osvojiti metodo sovje vzgoje skozi razumevanje in prakso.

Z njihovo pomočjo boste:

  • bolje in bolje razumeli svoje otroke ter tako ohranili mirno kri;
  • osvojili nabor primernih ukrepov, da vam ne bo treba nikoli več ponavljati in kričati;
  • se naučili, kateri ukrep uporabiti v kateri situaciji;
  • se naučili, kako te ukrepe samozavestno, odločno in dosledno izpeljati.

Do paketa izobraževanj boste imeli vseživljenjski dostop (do njih boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli ter se k njim po mili volji vračali), in to po akcijski ceni, ki je dostopna vsakemu slovenskemu staršu.

V paketu boste dobili dostop do naslednjih izobraževanj:

Vzgoja trmastega otroka (redna cena je 69 EUR): S 6FT procesom trmaste otroke spremenite v vztrajne otroke.
Motiviranje otroka (redna cena je 29 EUR): Kako vzgojiti otroka z močno notranjo motivacijo, ki mu bo omogočala srečo in uspeh v življenju, in kako narediti konec prepirom glede učenja in domačih nalog.
Otrok ne uboga (redna cena je 69 EUR): Kako doseči, da vas bo otrok ubogal na prvo besedo, brez kričanja, pregovarjanja in slabe volje.
Neprimerno vedenje (redna cena je 69 EUR): Odkrijte skrite vzvode za grdo obnašanje in ga ustavite z učinkovitimi in spoštljivimi ukrepi.
Vzgoja najstnika (redna cena je 69 EUR): Kako najti skupen jezik z najstniki in doseči, da bodo vestno opravljali svoje dolžnosti in živeli življenje na pravi poti.
Prepiri med brati in sestrami (redna cena je 69 EUR): Kako s sodelovalnimi veščinami do manj ljubosumja, prepirov in nasilja med brati in sestrami.
Samostojen in odgovoren otrok (redna cena je 39 EUR): Kako otroka naučiti reševanja problemov, ga navaditi na samostojnost in mu pokazati, da zmore.
Odlepite otroke od ekranov (redna cena je 39 EUR): Naučite se postaviti zdrave meje pri uporabi ekranov in navdušite otroke nad realnim življenjem.
Razumevanje otroka (redna cena je 39 EUR): Z razumevanjem otrokovih misli in čustev ustvarite dom, poln dobrih odnosov, umirjenosti in sodelovanja.
Uspešen in brezskrben začetek šolskega leta (redna cena je 39 EUR): Kako otroku ponuditi podporo, vodenje in vzgojo za uspešno novo šolsko leto.
Skupna vrednost paketa izobraževanj je 530 EUR , a naj vas ta cena ne prestraši.

Kot sem že omenil, mislim, da imate vsi starši pravico do vsega znanja, ki ga potrebujete, da bi vzgojili srečne, motivirane in uspešne otroke – in to po dostopni ceni.

Zato lahko doživljenjski dostop do paketa Sovje vzgoje dodate vašemu naročilu po akcijski ceni 97 EUR.
Pozor: Te ponudbe ne boste več videli, zato jo izkoristite zdaj!
Na voljo samo še:
Vaša cena 97 EUR
82% popusta
Redna cena: 530 EUR
Dodajte k nakupuNe, hvala
Review img
Katja paškulin
"Za nakup sem se odločila, ker sem iskala prave smernice kako naprej in vsi nasveti so mi prišli zelo prav, saj izhajajo iz otrok samih in iz vsakodnevnih primerov iz prakse. Priporočam vsem, ki se znajdejo v stiski in iščejo nasvete kako naprej in kateri so pravi prijemi. Želim se vam iskreno zahvaliti iz srca za vse."
Review img
Andreja Vakselj
"Če mene vprašate je vzgoja otrok ena od najtežjih stvari s katerimi se soočamo starši. Ker je v bistvu vse odvisno od tebe. Ampak to ni čisto res, ker si lahko ogromno pomagamo s tečaji gospoda Marka Juhanta. Ful je enih praktičnih nasvetov v njih, vodi te čez sam proces kako pomagati, na kaj vplivati, kaj preprečiti... Ga v bistvu ful priporočam. Definitivno se veselim novih tečajev."
Review img
Jasna Košnjek Mehle
"Največja prednost teh tečajev oz. predavanj je to, da se tematiko obdela z res veliko zornih kotov in predvsem to, da se podajo konkretni primeri oziroma konkretne situacije. To je nam staršem v pomoč, saj lahko teorijo povežemo s svojimi situaciji, s svojimi težavami."
Pozor: Te ponudbe ne boste več videli, zato jo izkoristite zdaj!
Na voljo samo še:
Vaša cena 97 EUR
82% popusta
Redna cena: 530 EUR
Dodajte k nakupuNe, hvala