Ponudba velja še...

Vaše naročilo je skoraj končano...

Pozor! , vaše naročilo je trenutno v obdelavi, zato ne zapustite te strani, saj lahko pride do napake pri zaključku naročila. Stran preberite do konca, saj imam za vas pomembno sporočilo. Marko Juhant

Čestitam! Pravkar ste naredili ogromen korak do jeseni brez kričanja.

Že v naslednjih dneh boste opazili, da manj kričite, ko:

  • se vam mudi in otrok ne sodeluje pri odhodu;
  • vas otroci nervirajo, ste utrujeni in si želite samo mir;
  • otroci ne sledijo vašim navodilom;
  • hočejo otroci uveljavljati svojo voljo in vas ne poslušajo.

Če boste namesto kričanja uporabili prekinitveni vzorec, boste vsako situacijo takoj preusmerili v bolj pozitivno.

Z otroki se boste bolje razumeli in se znebili slovesa “kričeče” mame ali očeta.

A pozor:

To da ste vi nehali kričati še ne pomeni, da ste odstranili vzroke, zaradi katerih to pravzaprav počnete

Če dobro razmislite namreč kričite zaradi treh vzrokov.

Te trije vzroki so krivci za večino družinskih prepirov in uničenih popoldnevov:

  1. neprimerno vedenje,
  2. nezbrano in neučinkovito delo za šolo,
  3. pomanjkanje motivacije.

A tako kot za vsako bolezen rož’ca raste, tako tudi za te tri probleme obstajajo primerne rešitve, ki jih rešijo že v nekaj dneh.

Skupek teh rešitev sem poimenoval trije stebri vzgoje.

Vsak steber vam bo pomagal rešiti eno od naslednjih težav:

  1. otrokovo neprimerno vedenje spremeniti v vzorno in spoštljivo;
  2. kampanjsko in neuspešno učenje spremeniti v samostojno in učinkovito;
  3. motivirati otroka s pritiskom na prave gumbe ter brez pregovarjanja in teženja.

Bistvo treh stebrov vzgoje je, da znate v kočljivih situacijah samozavestno ukrepati, biti odločni pri vzgoji in otroka pri odraščanju čim bolje usmerjati.

Da bi stebre čvrsto postavili, morate:

#1 razumeti, kaj vašega otroka resnično motivira – najti morate motivacijske sprožilce, ki bodo vašega otroka spravili v pogon. Ti sprožilci se razlikujejo od otroka do otroka;

#2 poznati najpogostejše "ubijalce motivacije", zaradi katerih se otrokom zamerijo šolsko delo in hišna opravila, ter se jim izogniti;

#3 otroku znati pomagati pri težjih izzivih na pravi način, brez teženja, motivacijskih govorov, popuščanja in opravljanja obveznosti namesto njega;

#4 imeti pri roki ključne vzgojne veščine za preprečevanje neprimernega vedenja – vedno je bolje preprečiti in ne ukrepati šele potem, ko se že zgodi. Je najmanj stresno in naporno za vas in za otroka;

#5 poznati skrite vzvode, ki vodijo v neprimerno vedenje – ko razumete, kaj otroku roji po glavi in zakaj se vede na takšen način, lahko izberete najbolj učinkovit in primeren ukrep za situacijo. Vedeli boste, ali potrebuje pomoč in razumevanje ali ukrep in posledico. Ne boste imeli slabe vesti, ker boste vedeli, da ste ravnali v skladu z otrokovimi potrebami;

#6 poznati preproste, a učinkovite metode učenja, s katerimi boste poskrbeli, da se bo učil samostojno in učinkovito ter brez pregovarjanja.

S tem, ko boste stebre vzgoje dobro postavili, boste z lahkoto dosegli, da se vaš otrok vzorno vede, se samostojno uči in motivirano opravlja svoje dolžnosti.

Da bi vam pri tem pomagal na najboljši možen način, sem celotno znanje na to temo združil v paketu Trije stebri vzgoje.

Ker sem mnenja, da ima vsak starš pravico do znanja in pomoči, da bi po svojih najboljših močeh vzgajal svoje otroke, je paket Trije stebri vzgoje na voljo po akcijski ceni.

Paket trije stebri vzgoje

Trije stebri

Paket združuje moje tri najboljše in najbolj prodajane šole, do katerih boste imeli vseživljenjski dostop (do njih boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli ter se k njim po mili volji vračali).

V njih boste našli praktične nasvete, učinkovite metode in vzgojne tehnike, s katerimi boste vzgojili spoštljivega, izobraženega in motiviranega otroka.

Prav te tri šole za starše so več tisoč družinam pomagale premagati vzgojne izzive in otroke pripraviti na prihodnost.

V paketu boste dobili dostop do naslednjih treh šol:

Motiviranje otroka (redna cena je 29 EUR): Kako vzgojiti otroka z močno notranjo motivacijo, ki mu bo omogočala srečo in uspeh v življenju, in kako narediti konec prepirom glede učenja in domačih nalog.
Neprimerno vedenje (redna cena je 69 EUR): Odkrijte skrite vzvode za grdo obnašanje in ga ustavite z učinkovitimi in spoštljivimi ukrepi.
Samostojno učenje (redna cena je 39 EUR): S sistemom 2 za 5 pomagajte vašemu otroku, da bo šolsko delo samostojno opravil v dveh urah na dan – brez učenja pozno v noč, med vikendi in počitnicami.
Skupna vrednost paketa izobraževanj je 137 EUR , a naj vas ta cena ne prestraši.

Kot sem že omenil, mislim, da imate vsi starši pravico do vsega znanja, ki ga potrebujete, da bi vzgojili srečne, motivirane in uspešne otroke – in to po dostopni ceni.

Zato lahko doživljenjski dostop do paketa Sovje vzgoje dodate vašemu naročilu po akcijski ceni 49 EUR.
Pozor: Te ponudbe ne boste več videli, zato jo izkoristite zdaj!
Na voljo samo še:
Vaša cena 49 EUR
64% popusta
Redna cena: 137 EUR
Dodajte k nakupuNe, hvala, ne potrebujem dodatne pomoči pri vzgoji.
Review img
Katja Paškulin
"Za nakup sem se odločila, ker sem iskala prave smernice kako naprej in vsi nasveti so mi prišli zelo prav, saj izhajajo iz otrok samih in iz vsakodnevnih primerov iz prakse. Priporočam vsem, ki se znajdejo v stiski in iščejo nasvete kako naprej in kateri so pravi prijemi. Želim se vam iskreno zahvaliti iz srca za vse."
Review img
Andreja Vakselj
"Če mene vprašate je vzgoja otrok ena od najtežjih stvari s katerimi se soočamo starši. Ker je v bistvu vse odvisno od tebe. Ampak to ni čisto res, ker si lahko ogromno pomagamo s tečaji gospoda Marka Juhanta. Ful je enih praktičnih nasvetov v njih, vodi te čez sam proces kako pomagati, na kaj vplivati, kaj preprečiti... Ga v bistvu ful priporočam. Definitivno se veselim novih tečajev."
Review img
Jasna Košnjek Mehle
"Največja prednost teh tečajev oz. predavanj je to, da se tematiko obdela z res veliko zornih kotov in predvsem to, da se podajo konkretni primeri oziroma konkretne situacije. To je nam staršem v pomoč, saj lahko teorijo povežemo s svojimi situaciji, s svojimi težavami."
Pozor: Te ponudbe ne boste več videli, zato jo izkoristite zdaj!
Na voljo samo še:
Vaša cena 49 EUR
64% popusta
Redna cena: 137 EUR
Dodajte k nakupuNe, hvala, ne potrebujem dodatne pomoči pri vzgoji.