vzgoja bel logo
Akcija poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NAKUP
041 453 555

V 7 dneh do manj trmastih izpadov otroka

S “STOP signali” preusmerite otrokovo trmarjenje v skupno sodelovanje. Brez povdzigovanja glasu, izgubljanja živcev in zatiranja otrokove živahne narave.


Marko Juhant
Specialni pedagog in avtor
Katja PaskulinJasna Košnjek Mehle
+28.392
zadovoljnih kupcev
7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok vključuje
DANES SAMO 5 EUR
REDNA CENA 29 EUR

7 “STOP signalov” s katerimi boste otrokovo trmarjenje spremenili v sodelovanje;

7 učnih epizod za hitrejše prepoznavanje in preprečevanje trmastih izpadov otroka;

konkretne in jedrnate nasvete, ki jih boste naslednjih 7 dni prejemali v obliki e-sporočil;

dnevni opomnik, da napotkov ne boste pozabili uporabiti v praksi;

bonus: dostop do zaprte FB skupine Vzgoja.si.

NAKUP

V naslednjih 7 dneh boste:

 • otrokovo trmarjenje pretvorili v sodelovanje – s “STOP signali”;
 • otroka naučili, kako lahko svojo močno voljo ustrezneje izrazi;
 • zametke trmastih izpadov hitreje prepoznali in jih bolj spretno preprečevali;
 • odstranili skrite sprožilce otrokove trme, ki ga vržejo “čez rob”;
 • mirneje odreagirali na otrokove trmaste izbruhe – brez kričanja in glasnih “scen”.

V 7-dnevnem izzivu za vzgojo trmastih otrok vam bom en teden vsak dan po e-mailu poslal eno učno epizodo.

Vsaka bo vsebovala en “STOP signal”, posebno tehniko, s katero boste dosegli večje sodelovanje vašega trmoglavčka.

Gre za posebne pedagoške manevre, s katerimi boste dosegli večjo poslušnost vašega otroka, ne da bi posegali po agresivnih prijemih.

Tako boste točno vedeli, katere korake morate ubrati, če želite z otrokovo močno voljo spretneje rokovati – in to na spoštljiv, miren in dostojen način.

V 7-dnevni izziv sem vključil:

 • kratke razlage, s katerimi boste bolje razumeli svoje trmaste otroke;
 • konkretne rešitve, kako otrokovo trmo spremeniti v sodelovanje;
 • praktična navodila, ki vam bodo pomagala ukrepe še isti dan prenesti v prakso.

Starše otrok z močno voljo, ki si želite otrokovo trmarjenje preusmeriti v sodelovanje, vljudno vabim, da se izzivu pridružite.

7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok

S “STOP signali” pravočasno prepoznajte, preprečite in ublažite otrokove trmaste izbruhe

7-dnevni izziv vsebuje le najboljše, konkretne napotke, strnjene v praktična in jedrnata e-sporočila.

Vse napotke, ki jih potrebujete za preprečevanje trmastih izbruhov otroka, boste tako imeli na enem samem mestu, ne da bi jih bilo treba iskati drugje.

Rešitve, ki se skrivajo v poučnih e-sporočilih, vam bodo vzele največ 5 minut časa na dan, kar ni nič v primerjavi z urami (in dragocenimi živci), ki jih trenutno porabite za neuspešno obvladovanje otrokovega trmarjenja.

Vsak dan bom z vami delil en “STOP signal”:

Dan 1: Kuverta pritožb
Dan 2: Sprožilci trme
Dan 3: Vključevanje proti trmi
Dan 4: Takoj počakaj
Dan 5: Odprta vprašanja
Dan 6: Klic k samostojnosti
Dan 7: Skupni jezik

Takoj po priključitivi 7-dnevnemu izzivu za vzgojo trmastih otrok boste pričeli prejemati e-sporočila z omenjenimi “STOP signali”.

Naslednjih 7 dni boste vsak dan prejeli eno e-sporočilo, ki bo poleg poučne vsebine poskrbelo tudi za dnevno brco v rit, da med izzivom ne boste obupali ali izgubili motivacije.

Napotki v obliki e-sporočil pa vam omogočajo tudi svobodo glede tega, kdaj boste učne epizode prebrali.

Če jih ne utegnete prebrati zjutraj, jih lahko preberete kjerkoli in kadarkoli – na avtobusu, med odmorom v službi ali s prijateljico na klepetu.

Z uporabo nasvetov, ki jih bom delil z vami v teh 7 dneh, boste kmalu opazili spremembe v otrokovem izražanju močne volje – komunikacija bo potekala na veliko bolj lahkoten način, brez vsakokratnega trmarjenja, upiranja in prerekanja.

SPREJMEM IZZIV -
29€
5€
>>> Kliknite sem za takojšen dostop do vsebin <<<
30-dnevna garancija zadovoljstva
Google
(4.9)
65 mnenj
Facebook
(5)
32 mnenj

Komu je namenjen 7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok?

7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok je namenjen staršem trmastih otrok od 2. leta starosti dalje.

Če se prepoznate v kateri od spodnjih situacij, boste v 7-dnevnem izzivu zagotovo našli uporabne prijeme za vašega trmoglavčka:

“Največja težava je občutek nemoči. Ko te otrok gleda in mu v očeh vidiš, da ve … ”nič mi ne moreš”. Sin želi, da so stvari po njegovo in ne popušča.”

“Težava je v tem, da ko udari trma, se začne udarjati ali pa udarja najbližji predmet ... Rada bi mu pomagala, da nekako drugače da to ven iz sebe, ne z udarjanjem.”

“Nikoli, ko ga nekaj prosim, me ne sliši. Saj me, ampak se dela, da me ne, dokler se ne zaderem, šele takrat se premakne.”

“Kako naj hčerki pripravim do tega, da brez trmarjenja kaj postorita? Če je treba npr. pospraviti igrače, se mlajša hčerka začne valjati po tleh in tarnati, da ona pa tega ne more.”

“Hčerka si nekaj zamisli in to v tistem trenutku želi dobiti oz doseči. Če tega ne dobi, dolgo vztraja, na koncu ima tudi izpad jeze. Zelo rada počne stvari, ki jih ne sme.”

“Kako ju naučiti reda? Da bo pospravljanje igrač, umivanje zob ... postalo rutina, nekaj, kar bosta storila sama od sebe, ne pa vsakodnevno trmarjenje in kreganje glede tega.”

“Včasih jo prime trma in potem protestira proti vsemu, noče si umiti zob, noče se obleči, noče se obuti in noče se usesti v avto.”

Izziv, ustvarjen po meri (pre)zaposlenega starša

7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok sem ustvaril za starše osnovnošolcev in srednješolcev, ki nimate časa za branje številnih knjig o vzgoji, da bi izluščili tisto, kar vam bo najbolj pomagalo.

Za tiste, ki ste vedno na poti in raje kot gledate ali poslušate predavanja preletite e-sporočilo in njegovo vsebino hitro uporabite v praksi.

Prav tako boste v njem našli ogromno koristnih napotkov tudi učitelji, vzgojitelji in drugi strokovnjaki, katerih delo vključuje poučevanje otrok.

O meni

Marko Juhant v parku
Če me slučajno še ne poznate, naj se vam na hitro predstavim. Sem Marko Juhant in sem specialni pedagog za vzgojo otrok. Z vzgojo otrok se ukvarjam že 40 let.

Prvih deset let sem delal v dijaškem domu v Kranju (najprej kot vzgojitelj, nato kot vodja enote in na koncu kot pomočnik ravnatelja), potem deset let kot ravnatelj v Mladinskem domu Malči Beličeve, kasneje pa sem ustanovil svoje podjetje, vodil številne mladinske tabore in sodeloval pri vzgoji tisočev otrok, tako v šolah kot doma.

O vzgoji otrok sem napisal 16 knjig (npr. Trma, Srečni otroci, Pogrešani napotki, Mali nasilnež, Varuh otrokovih dolžnosti, ...), v zadnjih letih pa predavam na šolah, v vrtcih in ustanovah po celi Sloveniji. Vsako leto izvedem več kot 500 predavanj.

V sodelovanju s spletno stranjo Vzgoja.si sem za vas pripravil številne šole za starše, ki si jih je ogledalo že več kot 23.000 staršev.
Garancija na zadovoljstvo

V 7 dneh do manj trmastih izpadov – sicer vam vrnemo denar!

Za svojim izobraževanjem trdno stojim in verjamem, da vam bodo napotki, ki jih boste prejeli, zagotovo pomagali pri boljšem rokovanju z otrokovo trmo. Zato za rezultate jamčim z vračilom denarja.


Če 7-dnevni izziv zaradi kateregakoli razloga ne bo izpolnil vaših pričakovanj, nam to v roku 30 dni po nakupu sporočite na e-mail info@vzgoja.si in vrnili vam bomo kupnino. Prosimo le, da si vsebino izziva dejansko preberete in nasvete preizkusite v praksi!

BONUS: Članstvo v Facebook skupini Vzgoja.si

Ob pridružitvi izobraževanju dobite tudi dostop do zaprte Facebook skupine Vzgoja.si, kjer si boste lahko starši delili svoje izkušnje in nasvete, zastavljali vprašanja in si bili v medsebojno oporo.


Pogosta vprašanja

Komu je namenjen izziv?

Vsebine 7-dnevnega izziva so namenjene predvsem staršem osnovnošolcev in srednješolcev, koristne informacije pa boste našli tudi učitelji, vzgojitelji in drugi strokovnjaki, ki ste v vsakodnevnem stiku z otroki – tudi s tistimi z močno voljo.

Ne vem, ali splošni nasveti delujejo, saj je vsak otrok edinstven. Mi bo 7-dnevni izziv dejansko pomagal?

Napotki, ki jih boste dobili med izzivom, temeljijo na mojih lastnih spoznanjih iz prakse, uporabljenih na več sto otrocih z najrazličnejšimi osebnostmi in značaji.

V izzivu se namreč osredotočam na razvoj veščin, ki se jih da priučiti in niso odvisne od otrokovih prirojenih danosti. Ne glede na posebne značilnosti vašega otroka nekatere stvari ostajajo enake in delujejo. So človeške. Nam vsem v naravi.

Zato sem prepričan, da bodo napotki iz izziva pomagali tudi vam pri vzgoji vašega “trmoglavčka”.

Že zdaj imam vsak dan čisto preveč obveznosti. Skrbi me, da izzivu ne bom mogel/mogla slediti.

V tem primeru je izziv kot nalašč za vas. Vanj sem vključil le tiste najbolj uporabne, konkretne in praktične napotke, ki jih potrebujete, da bo vaš šolar bolj samostojen in motiviran.

Napotki so združeni v kratka in jedrnata 5-minutna e-sporočila, ki jih boste lahko prebirali kjerkoli in kadarkoli – to pomeni, da ne boste čutili pritiska, kdaj morate z izzivom končati, in se boste lahko vsebinam posvetili takrat, ko boste imeli zanje čas.

Kdaj in kako poteka 7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok? Ali potrebujem dostop do Zooma?

Za 7-dnevni izziv ne potrebujete nobene dodatne aplikacije, kot je Zoom, saj boste dnevne vsebine prejemali v obliki e-sporočil.

Ta e-sporočila seveda obdržite za vedno. Lahko jih prebirate kjerkoli in kadarkoli, takrat, ko vam najbolj ustreza.

Ali lahko 7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok kupim kot darilo?

Seveda! Za več informacij o nakupu 7-dnevnega izziva za vzgojo trmastih otrok kot darilo nam prosim pišite na info@vzgoja.si.

Ali lahko 7-dnevni izziv za vzgojo trmastih otrok pregledujemo na sestankih na naši šoli?

Za šole, zavode in druge ustanove imamo poseben cenik.

Za nakup več licenc za vaše zaposlene in za nemoten ogled brez kršenja avtorskih pravic nam pošljite povpraševanje na info@vzgoja.si.

Kaj če s 7-dnevnim izzivom za vzgojo trmastih otrok ne bom zadovoljen/zadovoljna?

Če s 7-dnevnim izzivom ne boste zadovoljni, nam to v roku 30 dni od nakupa sporočite na e-naslov info@vzgoja.si in vrnili vam bomo denar.

Prosim vas le, da vsebine dejansko pregledate in uporabite. Če vaše padalo ni odprto, vam ne koristi!

Z nakupom 7-dnevnega izziva za vzgojo trmastih otrok boste dobili:

 • 7 “STOP signalov”, s katerimi boste otrokovo trmarjenje spremenili v sodelovanje;
 • 7 učnih epizod za hitrejše prepoznavanje, preprečevanje in blaženje trmastih izpadov otroka;
 • konkretne in jedrnate nasvete, ki jih boste naslednjih 7 dni prejemali v obliki e-sporočil;
 • dnevni opomnik, da napotkov ne boste pozabili uporabiti v praksi;
 • bonus: dostop do zaprte FB skupine Vzgoja.si.
SPREJMEM IZZIV -
29€
5€
>>> Kliknite sem za takojšen dostop do vsebin <<<
30-dnevna garancija zadovoljstva
phone-handset