Brezpla─Źna e-knjiga  7 receptov za vzgojo sre─Źnih in uspe┼ínih otrok:
Prenesi
VSTOP ZA ─îLANE

Omejitev odgovornosti

Vsebine spletnega mesta vzgoja.si so informativnega zna─Źaja. Dru┼żba ne prevzema nikakr┼íne odgovornosti za to─Źnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakr┼íno koli ┼íkodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzro─Źena zaradi uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki vso objavljeno in kupljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdr┼żevanjem vsebin spletnega mesta bomo sku┼íali zagotavljati to─Źnost in a┼żurnost podatkov, vendar ne jam─Źimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo to─Źnost in celovitost. Pridr┼żujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakr┼íne koli posledice tak┼ínih sprememb.

Niti podjetje PCLJ d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizi─Źna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakr┼íno koli ┼íkodo, ki bi izhajala ali bi bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo, pa tudi ne za ┼íkodo, ki bi nastala zaradi nemo┼żnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakr┼íne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ─Źe so bili obve┼í─Źeni o mo┼żnosti take ┼íkode.

Spletna stran nudi tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih pravnih in fizi─Źnih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Ker nekatere povezave na tej strani vodijo do virov na stre┼żnikih, ki jih vzdr┼żujejo tretje osebe, nad katerimi podjetje nima nadzora ali pristojnosti, da bi nadzorovala ali upravljala njihove vsebine, zanje ne more jam─Źiti in tudi ne prejemati ali posredovati prito┼żb glede to─Źnosti katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco. Povezave do drugih spletnih strani nudi podjetje le kot ugodnost za uporabnike spletne strani.