Preskoči na vsebino

V 7 dneh do boljših ocen

Z veščinami odličnjakov bo otrok samostojno in odgovorno opravljal šolske obveznosti – brez utrujajočih prepirov, izgubljenih živcev in žrtvovanja popoldnevov

V 7 dneh do boljših ocen
Author profile photo Author badge logo
Marko Juhant Verified icon
Specialni pedagog in avtor
Satisfied customers
+61,409
zadovoljnih kupcev
7-dnevni izziv do boljših ocen vključuje
4.8 / 5 na podlagi 834 mnenj
 • 7 veščin odličnjakov, ki bodo “lenega” šolarja spremenile v perspektivnega
 • 7 učnih epizod za boljšo koncentracijo in odpravo kampanjskega učenja
 • konkretne in jedrnate nasvete, ki jih boste naslednjih 7 dni prejemali v obliki e-sporočil
 • dnevni opomnik, da napotkov ne boste pozabili uporabiti v praksi
 • bonus: dostop do zaprte FB skupine Vzgoja.si
DANES SAMO 5€ 
REDNA CENA 29€
Lock icon
100% Varno. Spoštujemo vaše osebne podatke in jih hranimo z največjo skrbnostjo.
Payment methods logos

Vem, da ne želite biti zoprn starš, ki otroku ves čas najeda s šolo …

Ne želite mu vsak dan dihati za ovratnik, medtem ko rešuje domačo nalogo …

Prav tako si ne želite, da so grožnje in prepiri edini način, da ga spravite za knjige …

Ampak kaj, ko brez vašega teženja za šolo ne naredi ČISTO NIČ!

Učenje je zanj najbolj grozna stvar na svetu, za domače naloge pa pravi, da so čisto brez zveze.

Tako vam ne preostane drugega, kot da večino svojih popoldnevov porabite za motiviranje, razlaganje snovi in skupno ždenje za knjigami.

Če želite, da s šolskim delom konča vsaj do večera, se morate ponavljati kot pokvarjena kaseta.

“Si že naredil nalogo?”

“Kdaj se boš učil?”

“Kako daleč si s seminarsko nalogo?”

Svoje popoldneve žrtvujete za obveznosti, ki niso vaše

Zunanja motivacija na dolgi rok ne deluje, otrok pa zaradi pretirane pomoči nazaduje

Prav v vaši želji po pomoči ter nenehnem spodbujanju in prevzemanju odgovornosti se običajno skriva razlog, zakaj pri vašem šolarju ne vidite nobenega napredka.

Pravzaprav gre za paradoksno početje, ki ga opažam pri večini staršev.

S svojim dobronamernim početjem namreč dosežete ravno obratno od željenega.

Bolj ko svojega otroka poskušate motivirati z nagradami, finančno stimulacijo, grožnjami ali kaznimi (zunanja motivacija), MANJ je notranje motiviran za šolsko delo.

Več ko mu pomagate pri nalogah, več časa z njim preživite za knjigami, MANJ je samostojen in vztrajen pri reševanju miselnih problemov.

In več ko ga opominjate in vodite z vprašanji, kdaj bo naredil domačo nalogo, se učil ali pripravil za test, MANJ je sposoben načrtovati svoje obveznosti.

Vaša dobronamerna pomoč tako dodatno poglablja nesamostojnost in nezainteresiranost vašega šolarja.

To pa predvsem zato, ker so ravno notranja motivacija, sposobnost samostojnega reševanja težavnih nalog in navada načrtovanja šolskih obveznosti tri ključne lastnosti uspešnih šolarjev.

Ravno te tri lastnosti so tiste, po katerih se odličnjaki razlikujejo od povprečnih, manj obetavnih šolarjev.

Otroci, ki imajo razvite vse tri lastnosti, so pri učenju veliko bolj samostojni, odgovorni in učinkoviti ter imajo zato tudi boljše ocene.

Notranja motivacija namreč otroku omogoča, da se spravi k učenju tudi takrat, ko se mu ne ljubi.

Sposobnost samostojnega reševanja miselnih nalog mu pomaga, da se jih ne ustraši. Da je pri njihovem reševanju vztrajen in potrpežljiv.

Navada natančnega načrtovanja obveznosti pa mu omogoči, da se pravočasno spravi za knjige, brez zavlačevanja in učenja tik pred zdajci.

Če pri svojem otroku ne naslovite teh treh lastnosti in če mu jih ne pomagate razviti, bo manj uspešen v šoli.

Sam verjamem, da je izobrazba ena najpomembnejših stvari, s katero lahko svojemu otroku omogočite svetlo prihodnost in kakovostno življenje.

In moj 7-dnevni izziv do boljših ocen vam lahko pri tem pomaga.

V izzivu bom z vami delil 7 veščin odličnjakov, s katerimi bo vaš otrok korak za korakom razvil omenjene ključne lastnosti uspešnih šolarjev.

Z osvojitvijo teh veščin bo vaš otrok šolske obveznosti opravljal skrbno in odgovorno.

Večino nalogo bo naredil, še preden se vrnete iz službe, vašo pomoč pa bo potreboval le občasno in še to le pri snovi, ki je resnično ne razume.

Tako bo tudi vaše življenje izgledalo čisto drugače:

 • prihranili boste glasilke in živce;
 • uživali boste v prostih popoldnevih, vikendih in praznikih;
 • našli boste dragocen čas zase in za svoje hobije;
 • v družini bo več harmonije, smeha in dobre volje …

… in končno se vaši dnevi ne bodo več vrteli samo okrog šole.

Vse tiste, ki si želite samostojnega in zagnanega šolarja brez vsakodnevnih prepirov in izgubljenih živcev, vabim, da se pridružite mojemu enotedenskemu izzivu.

Verjamem, da je izziv odlična naložba, ki bo pozitivno vplivala tako na vas kot na prihodnost vašega otroka.

7-dnevni izziv do boljših šolskih ocen

Z veščinami odličnjakov odpravite nezainteresiranost, pomanjkanje koncentracije in kampanjsko učenje pri vašem šolarju

V 7-dnevnem izzivu boste vsak dan v svoje e-poštne nabiralnike prejeli eno učno epizodo v obliki e-sporočila, ki bo vsebovala eno veščino odličnjakov.

S pomočjo 7 veščin odličnjakov bo vaš otrok razvil notranjo motivacijo za šolo, pri razporejanju šolskih obveznosti bo bolj organiziran, hkrati pa bo pri učenju in reševanju težkih nalog bolj vztrajen in samostojen.

Poleg tega pa boste imeli od tega korist tudi vi. Imeli boste več časa zase, za svoje hobije ter za prijetne družinske aktivnosti, saj vam ne bo treba vsako popoldne otroku dihati za ovratnik ter z njim ure in ure sedeti za kniigami.

Posebnost izziva je, da sem vanj vključil le najboljše, konkretne napotke, strnjene v praktična in jedrnata e-sporočila.

Vse napotke, ki jih potrebujete za odpravo učnih težav vašega otroka, boste tako imeli na enem samem mestu, ne da bi jih bilo treba iskati drugje.

Rešitve, ki se skrivajo v poučnih e-sporočilih, vam bodo vzele največ 5 minut časa na dan, kar ni nič v primerjavi z urami, ki jih trenutno porabite za otrokove šolske obveznosti.

V 7 dneh se boste seznanili z naslednjimi veščinami odličnjakov:

Dan 1: Železni urnik
Dan 2: Vladar časa
Dan 3: Popolna koncentracija
Dan 4: Življenjski načrt
Dan 5: Učenje na rob
Dan 6: Šolska inšpekcija
Dan 7: Predstavitev namesto izpraševanja

Takoj po priključitivi 7-dnevnemu izzivu do boljših ocen boste pričeli pričeli prejemati e-sporočila z omenjenimi veščinami odličnjakov.

Naslednjih 7 dni boste vsak dan prejeli eno e-sporočilo, ki bo poleg poučne vsebine poskrbelo tudi za dnevno brco v rit, da med izzivom ne boste obupali ali izgubili motivacije.

Napotki v obliki e-sporočil pa vam omogočajo tudi svobodo glede tega, kdaj boste učne epizode prebrali.

Če jih ne utegnete prebrati zjutraj, jih lahko preberete kjerkoli in kadarkoli – na avtobusu, med odmorom v službi ali s prijateljico na klepetu.

Z uporabo nasvetov, ki jih bom delil z vami v teh 7 dneh, boste kmalu opazili spremembe v otrokovem odnosu do šole. Ta bo svoje šolske obveznosti opravljal bolj samostojno, zagnano in učinkovito.

Komu je namenjen 7-dnevni izziv do boljših ocen?

Izziv je namenjen staršem osnovnošolcev in srednješolcev, ki se morate s svojim otrokom vsak dan prerekati glede šolskih obveznosti, ker:

 • niso motivirani in zainteresirani za šolo;
 • pri učenju niso samostojni, ampak jih morate k delu vedno priganjati in se z njimi učiti;
 • nimajo nobene koncentracije, niso organizirani in se zato šolsko delo razvleče čez cel dan.

7-dnevnemu izzivu do boljših ocen so se pridružili starši zaradi naslednjih razlogov:

“Da bi preživela šolsko leto, ne da vsak dan ponavljam eno in isto… “napiši nalogo, ponovi snov” … Ampak sinu že sama domača naloga vzame čisto preveč časa, ker je bilo tisoč stvari vmes za povedati in postoriti.”

“Ker bi rada, da se hčerka sama spravi k domači nalogi in šolskim obveznostim in ima potem prosto popoldne, ne pa da se jezim, ko pridem iz službe ob 16.30, in je torba še v garaži.”

“Za udeležbo sem se odločila, ker imam s tretjerojenim sinom prvič izzive glede učenja, motivacije in odnosa do znanja. Sploh ne poznam dodatnih učinkovitih tehnik. “

“Ker nima delovnih navad, stvari ne zaključi, jih izpušča, nanje pozabi, odlaša do zadnjega, je prehitro zadovoljna s končnim izdelkom, ne zna določiti pomembnosti posameznih nalog.”

“Ker imamo s starejšim za sabo že dve leti borb glede domačega šolskega dela in sem želela letos zadeve poenostaviti za vse udeležene.”

“Ker se moj šoloobvezni otrok noče učiti, vse mu je odveč, najraje bi videl, da sama naredim vse namesto njega.”

“Zaradi nemotiviranosti in odpora otroka do domačega dela za šolo, še posebej samostojnega. Pri reševanju nalog in branju je zelo počasna.”

Če se prepoznate v kateri od opisanih situacij, sem prepričan, da boste od izziva tudi sami odnesli ogromno koristnih nasvetov in praktičnih rešitev.

Izziv, ustvarjen po meri (pre)zaposlenega starša

7-dnevni izziv do boljših ocen sem ustvaril za starše osnovnošolcev in srednješolcev, ki nimate časa za branje številnih knjig o vzgoji, da bi izluščili tisto, kar vam bo najbolj pomagalo.

Za tiste, ki ste vedno na poti in raje kot gledate ali poslušate predavanja, preletite e-sporočilo in njegovo vsebino hitro uporabite v praksi.

Prav tako boste v njem našli ogromno koristnih napotkov tudi učitelji, vzgojitelji in drugi strokovnjaki, katerih delo vključuje poučevanje otrok.

O meni

Če me slučajno še ne poznate, naj se vam na hitro predstavim. Sem Marko Juhant in sem specialni pedagog za vzgojo otrok.

Z vzgojo otrok se ukvarjam že 40 let.Prvih deset let sem delal v dijaškem domu v Kranju (najprej kot vzgojitelj, nato kot vodja enote in na koncu kot pomočnik ravnatelja), potem deset let kot ravnatelj v Mladinskem domu Malči Beličeve, kasneje pa sem ustanovil svoje podjetje, vodil številne mladinske tabore in sodeloval pri vzgoji tisočev otrok, tako v šolah kot doma.

O vzgoji otrok sem napisal 16 knjig (npr. Trma, Srečni otroci, Pogrešani napotki, Mali nasilnež, Varuh otrokovih dolžnosti, …), v zadnjih letih pa predavam na šolah, v vrtcih in ustanovah po celi Sloveniji.

Vsako leto izvedem več kot 500 predavanj.V sodelovanju s spletno stranjo Vzgoja.si sem za vas pripravil številne šole za starše, ki si jih je ogledalo že več kot 23.000 staršev.

Mnenja staršev

S svojimi nasveti sem pomagal več deset tisoč staršem, vzgojiteljem in strokovnim delavcem. Tu je le peščica njihovih odzivov:

Špela Milonik
Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo
Verified icon Preverjena stranka
Trustpilot logo

“Vsa predavanja so neprecenljiva, saj je vsaka tematika, vsak problem, s katerim se srečujemo starši, razdelan tako odlično in do potankosti, da če znanje preneseš v realnost, je vzgoja zagotovo lažja.”

alenka olovec
Alenka Olovec
Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo
Verified icon Preverjena stranka
Trustpilot logo

“Resnično lahko rečem, da se ob tej metodi res počutim dobra, prijazna, umirjena in najboljša mami svojim otrokom. Srce mi kar zapoje, ker vem da mi uspeva in končno imam vzgojo v svojih rokah in končno sem tista prava nasmejana, neobremenjena ljubeča mamica, ki komaj čaka, da objeme in polupčka svoje otroke.”

Katja Kraner Vodušek
Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo
Verified icon Preverjena stranka
Trustpilot logo

“Koristni in takoj uporabni nasveti, ki odprejo oči in dajo orodja za vsakega starša in otroka.”

Avatar image
Ana
Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo
Verified icon Preverjena stranka
Trustpilot logo

“Moram Vam povedati, da ste prekrasen pedagog z veliko začetnico. Odkar vem za Vas, že kar nekaj let, Vas resnično cenim, cenim Vaše nasvete, všeč mi je podajanje Vaših vsebin. Vsekakor pa mi je všeč, da omenjate in uporabljate zdravo kmečko pamet, kot jo tudi sama rada omenjam in uporabljam.”

Garancija na zadovoljstvo

V 7-dneh do manj prepirov glede šole – sicer vam vrnemo denar!

Za svojimi izobraževalnimi vsebinami trdno stojim in verjamem, da vam bodo zelo pomagale pri vzgoji otrok, če jih boste uporabili v praksi. Zato za rezultate jamčim z vračilom denarja.

Če izobraževanje zaradi kateregakoli razloga ne bo izpolnilo vaših pričakovanj, nam to sporočite v roku 30 dni po nakupu na e-mail info@vzgoja.si in vrnili vam bomo kupnino. Prosim vas le, da si vsebine iz izobraževanja dejansko preberete! Če vaše padalo ni odprto, vam ne koristi!

BONUS: Članstvo v Facebook skupini Vzgoja.si

Z nakupom prejmete tudi dostop do zaprte Facebook skupine Vzgoja.si, kjer si boste lahko starši delili svoje izkušnje in nasvete, zastavljali vprašanja in si bili v medsebojno oporo.

Pogosta vprašanja

Vsebine 7-dnevnega izziva so namenjene predvsem staršem osnovnošolcev in srednješolcev, koristne informacije pa boste našli tudi učitelji, vzgojitelji in drugi strokovnjaki, ki se ukvarjate s poučevanjem otrok.

Večina metod se osredotoča le na zunanjo motiviranje otroka in začasne rešitve, ne da bi se osredotočile na razvoj tistih lastnosti pri otroku, ki so ključne za večjo učno uspešnost.

Pri veščinah odličnjakov, s katerimi se boste seznanili v izzivu, je vsa pozornost namenjena temu, da otrok oblikuje navado načrtovanja svojih obveznosti, razvijanju njegove notranje motivacije za šolo ter učenju samostojnega in vztrajnega reševanja miselnih problemov.

Napotki, ki jih boste dobili med izzivom, temeljijo na mojih lastnih spoznanjih iz prakse, uporabljenih na več stotih otrocih z najrazličnejšimi osebnostmi in značaji.

V izzivu se namreč osredotočam na razvoj veščin, ki se jih da priučiti in niso odvisne od otrokovih prirojenih danosti. Ne glede na posebne značilnosti vašega otroka nekatere stvari ostajajo enake in delujejo. So človeške. Nam vsem v naravi.

Zato sem prepričan, da bodo napotki iz izziva pomagali tudi vašemu otroku do zavidljivega učnega uspeha.

V tem primeru je izziv kot nalašč za vas. Vanj sem vključil le tiste najbolj uporabne, konkretne in praktične napotke, ki jih potrebujete, da bo vaš šolar bolj samostojen in motiviran.

Napotki so združeni v kratka in jedrnata 5-minutna e-sporočila, ki jih boste lahko prebirali kjerkoli in kadarkoli – to pomeni, da ne boste čutili pritiska, kdaj morate z izzivom končati, in se boste lahko vsebinam posvetili takrat, ko boste imeli zanje čas.

Vsak dan porabite ogromno časa,da pri otroku dosežete kakršenkoli učinek glede učenja. Sam sem mnenja, da en evro na dan odtehta ure in ure prerekanja, sedenja z otrokom za zvezki ter izgubljanja živcev.

Hkrati pa boste imeli vse znanje, ki ga potrebujete za odpravo učnih težav, strnjeno na enem mestu. To pomeni, da bo 7-dnevni izziv vaš glavni finančni vložek, ne da bi morali rešitve iskati kje drugje.

Za 7-dnevni izziv ne potrebujete nobene dodatne aplikacije, kot je Zoom, saj boste dnevne vsebine prejemali v obliki e-sporočil.

Ta e-sporočila seveda obdržite za vedno. Lahko jih prebirate kjerkoli in kadarkoli, takrat, ko vam najbolj ustreza.

Seveda! Za več informacij o nakupu 7-dnevnega izziva do boljših ocen kot darilo nam prosim pišite na info@vzgoja.si.

Za šole, zavode in druge ustanove imamo poseben cenik.

Za nakup več licenc za vaše zaposlene in za nemoten ogled brez kršenja avtorskih pravic nam pošljite povpraševanje na info@vzgoja.si.

Če z 7-dnevnim izzivom ne boste zadovoljni, nam to v roku 30 dni od nakupa sporočite na e-naslov info@vzgoja.si in vrnili vam bomo denar.

Prosim vas le, da vsebine dejansko pregledate in uporabite. Če vaše padalo ni odprto, vam ne koristi!

Z nakupom 7-dnevnega izziva do boljših ocen boste dobili:

 • 7 veščin odličnjakov, ki bodo “lenega” šolarja spremenile v perspektivnega;
 • 7 učnih epizod za izboljšanje koncentracije in odpravo kampanjskega učenja pri šolarju;
 • konkretne in jedrnate nasvete, ki jih boste naslednjih 7 dni prejemali v obliki e-sporočil;
 • dnevni opomnik, da napotkov ne boste pozabili uporabiti v praksi;
 • bonus: dostop do zaprte FB skupine Vzgoja.si.
DANES SAMO
5
Redna cena
29€
83 % POPUST
Rabite pomoč?
phone
041 453 555
mail
info@vzgoja.si
×
75% Complete
75% Complete
You're just one step away!
Enter your details below and we'll get you signed up