vzgoja bel logo
Akcija poteče čez:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NAKUP
041 453 555

7 dni do družine brez kričanja

Čas je za leto brez slabe vesti in krivde. Brez joka in prepirov. Brez uničevanja družinskih odnosov in otrokove samozavesti.


7 dni do družine brez kričanja
Marko Juhant
Specialni pedagog in avtor
+28.393
zadovoljnih kupcev
7 dnevni program vsebuje:
DANES SAMO 5 EUR
REDNA CENA 29 EUR 

7 prekinitvenih vzorcev, ki bodo nadomestili in preprečili kričanje;

7 učnih epizod, ki jih boste dan za dnem prejemali na vaš e-mail;

praktične primere iz vsakodnevnih situacij;

konkretne nasvete in navodila, da boste znanje zlahka prenesli v prakso;

dnevno 'brco v rit' in opomnik, da boste ostali dosledni in dejansko spremenili vzgojo.

V naslednjih 7 dneh boste:

 • prekinili začarani krog kričanja s prekinitvenimi vzorci;
 • postali boljši zgled otrokom za mirno reševanje stresnih situacij;
 • bistveno otoplili in pomirili vaše odnose z nenasilno komunikacijo;
 • na spoštljiv in včasih humoren način rešili vzgojne težave, zaradi katerih bi sicer kričali;
 • se znebili slovesa kričeče mami, očeta, družine.

V 7-dnevnem programu do družine brez kričanja, vam bom en teden vsak dan po e-mailu poslal eno učno epizodo.

Vsaka bo vsebovala en prekinitveni vzorec, posebno tehniko, ki bo preprečila in nadomestila kričanje v vaši vzgoji.

So spoštljivi, miroljubni prijemi, ki ne bodo krihali vaših odnosov, vzbujali strahu v vaših otrocih ali vam povzročali slabe vesti.

Tako boste točno vedeli, kako in kaj narediti naslednjič, ko pride do stresne situacije, in boste lahko dosegli svoje tudi na spoštljiv, miren in dostojen način.

Zagotavljam vam, da ne boste pozabili ali preložili, saj vas bom vsak dan preko e-maila “pocukal za rokav”.

V 7-dnevni program sem vključil:

 • kratke razlage, s katerimi boste bolje razumeli svoje otroke;
 • konkretne rešitve za konkretne probleme, ki bodo nadomestili kričanje;
 • praktična navodila, ki vam bodo pomagala ukrepe še isti dan prenesti v prakso.

Kaj vsebuje 7-dnevni program do družine brez kričanja?

Vsak dan bom z vami delil drugačen prekinitveni vzorec:

 • Dan 1: Streznitev
 • Dan 2: Varčno z glasilkami
 • Dan 3: Varna beseda
 • Dan 4: Prašičkova večerja
 • Dan 5: Zrcaljenje
 • Dan 6: Kozarec za vlaganje kumaric
 • Dan 7: Ne bom se kregal

Dobili boste 7-dnevni program, ki vas bo korak za korakom ter na najbolj jasen in praktičen način spodbujal k reševanju težav v vzgoji na miren a odločen način, brez kričanja, pregovarjanja in ognjevitega konflikta.

V 7 dneh boste vzgajali bolj samozavestno, uspešno, ljubeče in mirno.

>>> Kliknite sem za takojšen dostop do vsebin <<<
30-dnevna garancija zadovoljstva
Google
(4.9)
65 mnenj
Facebook
(5)
32 mnenj

Vtisi staršev o programu do družine brez kričanja

Tamara N.
"Včasih si izmozgan od dnevnih stvari, od pomanjkanja časa zase, potem pa še nekdo kriči vate. Včasih bi se najraje usedla na tla in se razjokala. Tukaj pa sem dobila navodila, kako narediti korak nazaj, kako popaziti nase in zraven še lepo učiti in vzgajati otroka, brez da si do njega nespoštljiv. Sama sem bila vzgojena zelo špartansko in s pretirano uporabo moči in sem prisegla, da bom svoje otroke vzgajala drugače. Tukaj pridejo prav vsi nasveti, tako, da jih pridno koristim in uporabljam. Otroci se hitreje umirijo, tudi jaz se hitreje umirim in lažje držim meje. Na koncu se izkaže vzgoja kot zabavna stvar v večini primerov. Najbolj mi je bilo všeč to, da kot starš prevzameš nazaj kontrolo nad dogajanjem. "
Monika Bućevec
"Brezveznega vpitja je bistveno manj, že samo zaradi tega, ker nad mano visi obraz g. Juhanta :) še bolj se zavedam, da kričanje nič ne pomaga. Zelo mi je biil všeč nasvet-trening tihega govorjenja/šepetanja."
Jasmina Š.M.
"Imamo težave z neprimernim vedenjem, neizpolnjevanjem nalog … Vendar odkar uporabljam nasvete Marka Juhanta, se je situacija izboljšala, predvsem pa ne vpijem več, se ne razburjam in tudi otroci povečini dobro odreagirajo na zahteve – super program. Všeč so mi praktični nasveti, ki jih lahko takoj preizkusim."
Katja Bolha
"Najbolj mi je pomagalo, da sem kot starš začela drugače reagirati v določenih situacijah, ki bi mi sicer “dvignile pokrov”. Je pa to šele začetek poti. Definitivno bom nasvete spet brala vsak dan."
Alenka Olovec
"Najbolj efektivni in všečni so mi bili prvi peti dnevi. Pravzaprav, najbolj sem jih ponotranjila in najbolje zapomnila. Torej, prvi konkretni nasveti, ki jih prakticiram ves čas. Imam resnično nalepljene po stanovanju, za opomin. Odlični ste. Všeč mi je vaša neposrednost in znanje – to potrebujemo."
Janja Knapič
"Izobraževanje je bilo super, ravno prav kratka navodila in nasveti, ki pa so uporabni. Želim si še več takšnih kratkih izobraževanj, saj mi drugače kar zmanjkuje časa za poslušanje. 10/10!"
Monika Slapnik
"Najbolj všeč mi je bilo to, ko začneš stavke s "kadar". Opažam, da sva obe s hčerko bolj sproščeni. Zaenkrat še pride dan, ko povzdignem glas je pa tega vedno manj, ampak ni pa več kričanja."
Katja Kraner Vodušek
"Koristni in takoj uporabni nasveti, ki odprejo oči in dajo orodja za vsakega starša in otroka."
Andreja Žakelj
"Hvaležna sem za vse predloge in konkretne nasvete, kako se konflikti rešujejo na miren način. Kričanje izzove kričanje. To je dejstvo. In ne vodi v pogovor. Z vašo pomočjo mi je večkrat uspelo biti tiha mama."
Neža G.
"Zelo sem navdušena nad nasveti saj sedaj dejansko vem kako odreagirati v določenih situacijah. Nasveti o tihem govorjenju kako in kdaj uporabiti katero besedo saj sem včasih morala večkrat ponoviti in prositi. Mislim, da sma sedaj oba z otrokom bolj mirna v pogovarjanu."

O meni

Marko Juhant v parku
Če me slučajno še ne poznate, naj se vam na hitro predstavim. Sem Marko Juhant in sem specialni pedagog za vzgojo otrok. Z vzgojo otrok se ukvarjam že 40 let.

Prvih deset let sem delal v dijaškem domu v Kranju (najprej kot vzgojitelj, nato kot vodja enote in na koncu kot pomočnik ravnatelja), potem deset let kot ravnatelj v Mladinskem domu Malči Beličeve, kasneje pa sem ustanovil svoje podjetje, vodil številne mladinske tabore in sodeloval pri vzgoji tisočev otrok, tako v šolah kot doma.

O vzgoji otrok sem napisal 16 knjig (npr. Trma, Srečni otroci, Pogrešani napotki, Mali nasilnež, Varuh otrokovih dolžnosti, ...), v zadnjih letih pa predavam na šolah, v vrtcih in ustanovah po celi Sloveniji. Vsako leto izvedem več kot 500 predavanj.

V sodelovanju s spletno stranjo Vzgoja.si sem za vas pripravil različne šole za starše (Vzgoja trmastega otroka, Otrok ne uboga, Motiviranje otroka in druge), ki si jih je ogledalo že več kot 13.000 staršev.

Program, ustvarjen po meri (pre)zaposlenega starša

7-dnevni program do družine brez kričanja sem ustvaril za tiste starše, ki nimajo časa za branje številnih knjig o vzgoji, da bi izluščili tisto, kar jim bi najbolje pomagalo.

Za tiste, ki ste vedno na poti in raje kot gledate ali poslušate predavanja, preletite en e-mail in njegovo vsebino hitro uporabite v praksi.

Prekinitvene vzorce sem razdelil v 7 učnih epizod, ki jih boste prejemali 7 zaporednih dni, a se boste k njim lahko vračali, kadarkoli boste želeli osvežiti znanje.

Naj bo to najbolj koristen email, ki ga boste prebrali, ko boste zjutraj prvič odprl svoj e-poštni predalček!

Garancija na zadovoljstvo

Izgubiti ne morete ničesar

Za svojimi izobraževanji trdno stojim in verjamem, da vam bodo zelo pomagali pri vzgoji otrok, če jih boste uporabili v praksi. Zato za rezultate jamčim z vračilom denarja.

Če šola za starše zaradi kateregakoli razloga ne bo izpolnila vaših pričakovanj, nam to sporočite v roku 30 dni po nakupu na e-mail info@vzgoja.si in vrnili vam bomo kupnino. Prosim vas le, da si vsebine v šoli za starše dejansko ogledate! Če vaše padalo ni odprto, vam ne koristi!

Pogosta vprašanja

Kdaj in kako poteka 7-dnevni program do družine brez kričanja? Ali potrebujem dostop do Zooma?

Za 7-dnevni program ne potrebujete nobene dodatne aplikacije, kot je Zoom, saj boste dnevne vsebine prejemali v obliki e-mailov.

Te e-maile seveda obdržite za vedno. Lahko jih berete kjerkoli in kadarkoli, takrat, ko vam najbolj ustreza.

Ali nasveti delujejo pri vzgoji predšolskih otrok/šolarjev/najstnikov?

Da, bodo! Izobraževanje je namenjeno staršem otrok vseh starosti. V snov sem namenoma vključil primere vzgoje različnih otrok, od predšolčkov do najstnikov.

Ne vem, ali splošni nasveti delujejo, saj je vsak otrok edinstven. Mi bo šola za starše dejansko pomagala?

Popolnoma se strinjam z vami. Vaši otroci so drugačni od drugih otrok.

Niso pa prav nič posebni. A to ni nič slabega! To pomeni le, da so predvidljivi in da pri njih delujejo ukrepi, ki delujejo pri večini drugih otrok.

Vzgojne tehnike, ki jih delim z vami, temeljijo na psiholoških vzorcih in odzivih številnih otrok, s katerimi sem delal in jih opazoval. Ne glede na njihovo osebnost, posebne značilnosti, nekatere stvari ostajajo enake in delujejo. So človeške. Vsem nam v naravi.

Zato sem prepričan, da boste tudi vi izvedeli nekaj novega, bolje razumeli svojega otroka in pridobili nove vzgojne prijeme in tehnike, s katerimi bo vzgoja brez kričanja bolj uspešna.

Nekateri nasveti delujejo tudi pri odraslih!

Ali lahko 7-dnevni program do družine brez kričanja kupim kot darilo?

Seveda! Za več informacij o nakupu 7-dnevnega programa do družine brez kričanja kot darilo nam prosim pišite na info@vzgoja.si.

Ali lahko 7-dnevni program do družine brez kričanja pregledujemo na sestankih v našem vrtcu ali šoli?

Za vrtce, šole in druge ustanove imamo poseben cenik.

Za nakup več licenc za vaše zaposlene in za nemoten ogled brez kršenja avtorskih pravic nam pošljite povpraševanje na info@vzgoja.si.

Kaj pa, če s 7-dnevnim programom do družine brez kričanja ne bom zadovoljen/zadovoljna?

Če s 7-dnevnim programom ne boste zadovoljni, nam to v roku 30 dni od nakupa sporočite na e-naslov info@vzgoja.si in vrnili vam bomo denar.

Prosim vas le, da vsebine dejansko pregledate in uporabite. Če vaše padalo ni odprto, vam ne koristi!

Z nakupom 7-dnevnega programa do družine brez kričanja boste dobili:

7 dni do družine brez kričanja
 • 7 prekinitvenih vzorcev, ki bodo nadomestili in preprečili kričanje v vaši vzgoji;
 • 7 učnih epizod, ki vam bodo pomagale rešiti eno vzgojno težavo ali odpraviti eno moteče vedenje otroka, ne da bi povzdignili glas in zakričali;
 • praktične primere, konkretne nasvete in navodila, korak za korakom, da boste znanje hitro in zlahka prenesli v prakso;
 • dnevno priložnost za ocenjevanje vašega sedanjega načina vzgoje, kaj delate dobro in kaj bi lahko izboljšali;
 • dnevno 'brco v rit' in opomnik, ki vam bo pomagal ostati dosledni in dejansko narediti trajnostne spremembe pri vaši vzgoji.
>>> Kliknite sem za takojšen dostop do vsebin <<<
30-dnevna garancija zadovoljstva
phone-handsetcross