Preskoči na vsebino
Akcija traja še:
Dni
Ur
Minut
Sekund

Vzgoja otroka z ADHD 2.0: Preobrazite otrokov ADHD v njegovo supermoč

Odpravite težave s pozornostjo, ublažite otrokove impulzivne izbruhe in ga opremite za samostojno opravljanje šolskih in domačih obveznosti – s pomočjo unikatnih ADHD vzgojnih strategij

E-knjiga Vzgoja otroka z ADHD 2.0. – fb
Author profile photo Author badge logo
Marko Juhant Verified icon
Specialni pedagog in avtor
Satisfied customers
+61,544
zadovoljnih kupcev
Dni
Ur
Minut
Sekund
Vzgoja otroka z ADHD 2.0
4.8 / 5 na podlagi 834 mnenj
 • 100+ prilagojenih vzgojnih strategij za otroke z ADHD
 • Pomagajte otroku zacveteti z ADHD: z naslovitvijo 11 temeljnih potreb, ki jih potrebuje za mirnost in zbranost
 • Oblikujte ADHD prijazen življenjski slog: ustvarite domače in delovno okolje, ki bo podpiralo otrokov potencial
 • Povečajte otrokovo produktivnost: s prilagojenimi organizacijskimi strategijami za otroke z ADHD
 • Prilagojene strategije za šolsko delo: otrok z učnimi težavami bo bolj zagnano in samostojno opravljal šolske obveznosti
 • Sistem za samostojno opravljanje hišnih opravil: s katerim jih bo otrok z veseljem izpolnjeval, brez priganjanja
 • Strategije “hiperfokusa”: otrok bo ostal osredotočen več ur, ne da bi ga vsake tri minute nekaj zmotilo
 • Tehnike za uravnavanje čustev: za blažitev nekontroliranih izbruhov jeze, frustracij in impulzivnega vedenja
 • Strategije pozitivne disicpline: postavite zdrave meje brez nenehnih prepirov in uničevanja odnosov
 • doživljenjski in takojšen dostop do e-knjige takoj po nakupu
 • BONUS: članstvo v Facebook skupini Vzgoja.si
Cena: 49€
Lock icon
100% Varno. Spoštujemo vaše osebne podatke in jih hranimo z največjo skrbnostjo.
Payment methods logos

Kaj je Vzgoja otroka z ADHD 2.0?

Nova in posodobljena verzija Vzgoja otroka z ADHD 2.0 je e-knjiga, v kateri prejmete celoten sistem 100+ vzgojnih strategij, ki jih vaš otrok potrebuje, da ADHD spremeni v svojo največjo prednost.

E-knjiga Vzgoja otroka z ADHD 2.0 je obširna in poglobljena, saj obsega kar 170 strani, a naj vas obseg ne prestraši.

V njej je zbranih več kot 100 praktičnih strategij, ki so prilagojene otrokom z ADHD (in preizkušene na njih). Napisana je v lahkotnem tonu ter razdelana na jasne in preproste korake, ki jih je enostavno “prebaviti” in v praksi takoj izpeljati.

Vsebuje strategije za najrazličnejše situacije, v katerih imajo otroci z ADHD najpogosteje težave. Vključil sem prav vsa dognanja in nasvete, ki lahko vašemu otroku pomagajo, da uspe. Teh strategij ne boste našli v običajnih knjigah o ADHD ali na spletu.

Ko se boste seznanili s sistemom Vzgoja otroka z ADHD 2.0, ADHD ne bo več “težava”, ki vašega otroka upočasnjuje in mu povzroča preglavice.

Z vašim nežnim vodenjem bo ADHD supermoč, ki mu bo služila tako v šoli kot v življenju, vašo družino pa zbližala bolj kot kdaj koli prej.

1.Uspevanje z ADHD

Najprej vas bom seznanil z unikatnimi lastnostmi možganov otrok z ADHD, da boste razumeli, zakaj vaš otrok deluje drugače kot drugi otroci in kako. Nekatere morda že poznate.

Spoznali boste:

 • 11 osnovnih potreb otroka z ADHD: z izpolnitvijo osnovnih potreb bo vaš otrok manj pogosto izgubil pozornost, zbranost in motivacijo;
 • gorivo za tekoče delovanje otrokovih “dirkalnih” možganov: posebne strategije s konkretnimi koraki, ki jih boste lahko uporabili takoj;
 • kontrolni seznam za uspevanje z ADHD: uporabite ga lahko vsakič, ko ima otrok težave s pozornostjo ali z motivacijo, da hitro ugotovite njihov skriti vzrok in v pravem trenutku izberete pravo strategijo.

S tem delom sistema, predstavljenega v e-knjigi, boste postavili trdne temelje, ki bodo olajšali preostalo delo – od samostojnega opravljanja šolskih nalog in hišnih opravil do ohranjanja pozornosti pri učenju in uravnavanja otrokovih intenzivnih čustev.

2.ADHD prijazen življenski slog

Otrok z ADHD potrebuje nekoliko drugačno okolje (spalni prostor, prostor za učenje in splošno ureditev doma), da lahko ostane zbran, da ne pozablja stvari in in da se izogne bivanju v neredu.

Ta del sestavljajo:

 • “neomajne” navade in rutine: otroku boste pomagali ustvariti navade in rutine, ki se jih dejansko drži (za šolsko delo, hišna opravila, jutranjo rutino, večerno rutino, dejavnosti po šoli in higieno);
 • napotki za vpeljavo navad: da se otroku ne bo treba vsak dan zanašati na moč volje, ampak mu bodo obveznosti prišle v kri in s tem postale bolj lahkotne (kar bo prihranilo konflikte in nesoglasja);
 • strategije za reoorganizacijo doma: z nekaj majhnimi spremembami v prostorih, v katerih otrok preživi največ časa, boste preprečili nered, ki vam para živce in otroku jemlje pozornost;
 • dnevni urniki: skupaj z otrokom boste strukturirali njegov dan na način, ki mu bo omogočil kar najbolj učinkovito in zabavno manevriranje med vsemi dnevnimi aktivnostmi (med tednom in med vikendi), urnike pa boste zlahka vključili v otrokov obstoječi življenjski slog.

Ko bo otrokovo okolje urejeno na ustrezen način, bo veliko manj raztresen in nemiren, saj se bo lahko osredotočil in sprostil v okolju, ki je ustvarjeno po njegovi meri.

3.Večji organiziranost in produktivnost

Možgani otrok z ADHD so hitrejši od običajnih možganov, kar pomeni, da ima vaš otrok sposobnost, da delo, za katerega drugi otroci potrebujejo več dni ali celo tednov, opravi v zgolj nekaj urah.

Ampak samo, če mu pomagate organizirati njegove misli tako, da bo večino časa preživel v stanju visoke zbranosti namesto v “miselni megli”.

Ta del obsega:

 • 6 “ultraproduktivnih” strategij: za odklenitev otrokovega potenciala in vseh njegovih zmožnosti;
 • tehniko za odpravo motečih misli: eden glavnih razlogov, zakaj se vaš otrok ne more zbrati, je glava, polna misli, ki odvračajo njegovo pozornost od naloge, ki je pred njim;
 • “zaključni” načrt: otrok se bo naučil, kako dokončati nalogo ali projekt, ki ga začne, namesto da vsakih nekaj minut preskakuje z ene naloge na drugo, ko se je naveliča.

Po vpeljavi omenjenih strategij se vaš otrok ne bo več upiral in odlašal z dolgočasnimi in neprijetnimi nalogami ter bo zmožen ostati zbran, dokler jih ne zaključi.

Otrok bo videl “širšo sliko”, opravil pomembne naloge in veliko hitreje napredoval pri stvareh, ki so pomembne tako za vas kot tudi zanj.

4. Prilagojene strategije za šolsko delo

Vašemu otroku verjetno dobro uspeva pri predmetih, ki ga zanimajo, medtem, ko ima lahko velike težave pri predmetih, ki jih ne mara ali se mu zdijo nezanimivi. To se bo kmalu spremenilo.

V 4. delu sistema predstavim:

 • največjo napako, ki jo počnejo starši otrok z ADHD: zaradi katere se šolsko delo spremeni v neskončno bitko (in kako se ji zlahka izogniti s preprostim miselnim premikom);
 • ADHD prilagojene učne strategije: otrok se bo z njimi lahko naučil in si zapomnil več v bistveno krajšem času. Prav tako se bo naučil, kako aktivirati desno stran možganov, ko gre za različne izzive, s katerimi se sooča pri šolskem delu;
 • napotke za odpravo “motilcev”: če vaš otrok raje počne karkoli drugega, kot se uči, in mu misli ves čas begajo sem in tja ter če med učenjem ni zbran in na pet minut obiskuje hladnik, boste izboljšali njegovo zbranost s pomočjo preverjenih, kontraintuitivnih tehnik;
 • sprožilce neskončne motivacije: spoznali boste tri ključne strategije, s katerimi lahko ponovno podžgete otrokovo motivacijo in jo ohranite, ne glede na to, kako dolgočasna in nadležna je vsebina predmeta, ki si jo otrok želi zapomniti.

S tem, ko boste strategijam dali možnost, boste poskrbeli za bistveno manj težav glede otrokovih šolskih nalog, te pa ga ne bodo ves čas spravljale v stres in ob živce. Zato se boste v družini tudi manj prepirali, saj boste tako vi kot otrok ob popoldnevih imeli več časa za stvari, ki vas veselijo.

5. Samostojno opravljanje hišnih opravil

Opravila, ki se otroku zdijo dolgočasna, monotona ali nezanimiva, so zanj običajno prava nadloga (in s tem tudi vaša).

Na srečo obstajajo posebni prijemi, s katerimi lahko otroku pomagate do samostojnega opravljanja hišnih opravil, ki so prilagojena otrokom z ADHD.

Naučili se boste:

 • kdaj vaš otrok absolutno NE sme opravljati svojih dolžnosti in kdaj je primeren čas, ko jih bo opravil sam, z manj odpora in prepirov;
 • kako otroka navdušiti za hišna opravila: načrt deluje tako dobro, da bo vaš otrok celo pred predvidenim časom izvršil opravila, ne da bi ga morali na to opomniti;
 • kakšen je protokol za soočanje z uporom pri opravilih: v redkih primerih, ko otrok kljub vsemu ne bo želel izvršiti svojih dolžnosti, ga boste lahko z nežnim protokolom, korak za korakom, do tega vseeno pripravili, in to brez prepirov.

Ko boste poskrbeli za tekoče opravljanje hišnih opravil in šolskih obveznosti, bo življenje z otrokom z ADHD bistveno bolj lahkotno. To je namreč običajno glavni povod za večino sporov, ki jih doživljate in jih boste doživeli med njegovim odraščanjem.

6. Strategije “hiperfokusa”

Potem ko boste osvojili osnove, se začne zabavni del.

S strategijami iz 6. poglavja se boste naučili, kako otroka pripeljati do stanja “hiperfokusa”, v katerem ga nič ne bo zmotilo – in nihče. S strategijami bo veliko hitreje opravil šolske naloge, hišna opravila in ostale obveznosti.

Ja, naloge, ki naj bi trajale le 5 minut, a na koncu trajajo celi 2 uri, bo otrok zdaj opravil v času, ki je za to dejansko potreben.

V tem delu boste spoznali:

 • 15 strategij “hiperfokusa”: z njimi boste otroku pomagali do stanja visoke osredotočenosti;
 • strategije za upravljanje časa pred zaslonom: za preusmeritev otroka od zaslona v “resnični svet” in zmanjšanje hrepenenja po bivanju pred zaslonom;
 • ojačevalce pozornosti: s katerimi boste otroka v nekaj sekundah vrnili iz raztresenega v osredotočeno stanje in mu pomagali, da dalj časa ostane zbran.

Po vključitvi teh strategij bo otrok najbolje izkoristili svoje “dirkalne” možgane.

7. Čustvena regulacija

Nato si bomo pogledali, kako otroku pomagati do uravnavanja njegovih čustev, da ne bo več tako hitro in zlahka razočaran in jezen.

Predstavil bom:

 • 4 tehnike umirjanja: ki jih lahko otrok uporabi vedno, ko se čuti preobremenjen, zaskrbljen ali razočaran, da se z njimi pomiri in si povrne zbranost;
 • trening potrpežljivosti: s katerim boste otroka na praktičen način naučili, kako neučakanost spremeni v potrpežljivost;
 • napotke za razvoj socialnih veščin: otroka boste naučili, kako postati empatičen, aktiven in spoštljiv poslušalec, s katerim se drugi otroci radi družijo (namesto da je do drugih nenamerno nesramen in govori brez premisleka).

Te spretnosti bodo otroku pomagale, da se vključi v svet, ki je drugačen od njegovega. Hkrati pa bo z njimi lažje ostal miren in zbran v trenutkih, ki ga običajno potisnejo čez rob.

8. Blažitev impulzivnosti in izbruhov

Otroci z ADHD so znani po impulzivnih izbruhih, a obstajajo načini, kako jih ublažiti in v nekaterih primerih celo preprečiti.

Z vami bom delil:

 • šest strategij za preprečevanje izbruhov: z njimi se boste izognili 90 % ali več otrokovih impulzivnih izbruhov, ki v družinski vsakdan prinašajo ogromno stresa;
 • strategijo za nevtralizacijo izbruha: ki bo pomagala hitro “pogasiti” situacijo, preden uide izpod nadzora;
 • tri ključne protokole za umiritev: za primere, ko otrok ne bo mogel obvladati svojih močnih čustev.

S strategijami se boste izognili številnim nesoglasjem, ki uničujejo vaš odnos z otrokom, ter ga naučili, kako naj postane gospodar svojih čustev.

9. Pozitivna disciplina za otroka z ADHD

Nekatere strategije discipliniranja, ki so sicer povsem primerne za 90 % otrok, pri otrocih z ADHD ne delujejo.

Ker so njihovi možgani “zvezani” drugače, potrebujejo nabor strategij pozitivne discipline, ki so prilagojene njihovim potrebam.

Poglavje vključuje:

 • 9 strategij pozitivne discipline: otroku boste znali postaviti zdrave meje, ne da bi hkrati sprožili tretjo svetovno vojno, in ga naučili, kaj je sprejemljivo in kaj ne, na nežen, a odločen način (brez izkoriščanja ADHD kot izgovor, da otrok ne počne stvari, ki se mu jih ne ljubi početi);
 • protokole ob neprimernem otrokovem obnašanju: da bo v prihodnosti tega bistveno manj;
 • napotke za pomoč otroku pri spoštljivem vedenju v javnosti: preprost varnostni mehanizem, s katerim se boste izognili številnim prepirom in izsiljevanju v trgovinah ali na drugih javnih mestih, kjer vas otrok običajno spravlja v zadrego in nemoč.

Ko boste obvladali te strategije, se ne boste več počutili nemočni, ko se bo vaš otrok neprimerno obnašal, hkrati pa ga boste naučili spoštovati pravila in meje.

10. Dodatne strategije za specifične težave

Na koncu boste prejeli še niz strategij za druge pogoste težave, s katerimi se pogosto soočajo otroci z ADHD:

 • strategije za krepitev samozavesti: ki otroka učijo, kako verjeti vase, se postaviti zase in se ne predati občutkom strahu;
 • strategije globokega povezovanja: te vam bodo pomagale oblikovati nepremagljivo vez z otrokom, ki bo temeljila na vzajemnem zaupanju in na spoštovanju, ter vas zbližale kot še nikoli prej;
 • strategije za krepitev čustvene inteligence in empatije: otroku bodo pomagale pri razvoju empatije in zavedanju čustev drugih (kar je za nekatere otroke z ADHD posebej težko);
 • in še več: prejeli boste nekaj dodatnih strategij za spodbuditev otrokovih edinstvenih “domislic”, a jih boste morali sami odkriti v e-knjigi.

Z nakupom e-knjige Vzgoja otroka z ADHD 2.0. prejmete:

 • 100+ prilagojenih vzgojnih strategij za otroke z ADHD
 • Pomagajte otroku zacveteti z ADHD: z naslovitvijo 11 temeljnih potreb, ki jih potrebuje za mirnost in zbranost
 • Oblikujte ADHD prijazen življenjski slog: ustvarite domače in delovno okolje, ki bo podpiralo otrokov potencial
 • Povečajte otrokovo produktivnost: s prilagojenimi organizacijskimi strategijami za otroke z ADHD
 • Prilagojene strategije za šolsko delo: otrok z učnimi težavami bo bolj zagnano in samostojno opravljal šolske obveznosti
 • Sistem za samostojno opravljanje hišnih opravil: s katerim jih bo otrok z veseljem izpolnjeval, brez priganjanja
 • Strategije “hiperfokusa”: otrok bo ostal osredotočen več ur, ne da bi ga vsake tri minute nekaj zmotilo
 • Tehnike za uravnavanje čustev: za blažitev nekontroliranih izbruhov jeze, frustracij in impulzivnega vedenja
 • Strategije pozitivne disicpline: postavite zdrave meje brez nenehnih prepirov in uničevanja odnosov
 • doživljenjski in takojšen dostop do e-knjige takoj po nakupu
 • BONUS: članstvo v Facebook skupini Vzgoja.si
REDNA CENA
49

BONUS: Delovni listi, kontrolni seznami in tiskovine

Vem, da v e-knjigi obravnavam širok spekter tematik, in resnično ne želim, da bi se ob vseh novih idejah počutili preobremenjeni.

Da bi v e-knjigi predstavljeni sistem čim lažje in čim hitreje prenesli v svoje življenje, sem posebno pozornost namenil oblikovanju delovnih listov, predlog, kontrolnih seznamov, tiskovin, urnikov …
Z njimi boste napotke zlahka prenesli v otrokov vsakdan ter vzpostavili nove navade in rutine.

V e-knjigi boste tako našli predlogo urnika za šolo, preglednico za samostojno opravljanje hišnih opravil, kontrolni seznam za večerno in jutranjo rutino in še mnogo več.

V e-knjigi Vzgoja otroka z ADHD 2.0 sem resnično pomislil na vse in prepričan sem, da bodo predstavljene strategije za vas dragocene, kot so bile pri delu s številnimi otroki z ADHD dragocene zame.

Komu je namenjena šola Vzgoja otroka z ADHD?

Sistem je namenjen staršem otrok z diagnozo ADHD ali s sumom na ADHD in staršem hiperaktivnih otrok, ki imajo težave s koncentracijo.

Primeren je za starše otrok, ki kažejo znake hiperaktivnosti, impulzivnosti, motnje pozornosti in pomanjkanja nadzora nad čustvenimi izbruhi.

Sistem Vzgoja otroka z ADHD 2.0 so si starši že zagotovili zaradi naslednjih razlogov:

“Otrok ima težave s koncentracijo in vedenjem. V šoli vsak dan dobivam sporočila, da moti pouk, hodi po razredu, se neprestano obrača, pogovarja, išče pozornost drugih učencev, odgovarja, ne upošteva pravil, pozablja stvari, ne označi vedno domačih nalog, zato jih pogosto pozabi opraviti … Z učitelji sem na vezi vsak dan. Sumijo na ADHD in čakam na termin pregleda pri psihologu.”

“Ker včasih preprosto ne vem več, kako naprej. Prebrala sem ogromno literature na to temo, se izobraževala, a enostavno nimam več energije za spopadanje z vsem tem. Ni pravila, imamo dobre in slabe dneve, nikakor ne morem vzpostaviti rutine. Stari starši ne verjamejo v te vrste diagnoz in uporabljajo agresivne pristope in kaznovanje, ki imajo kontraefekt. Smo dvojezična družina, zato sem za pomoč pri šolskem delu popolnoma sama.”

“Za udeležbo sva se z možem odločila zato, ker bi se rada naučila drugače in bolje odzivati na težave, ki jih imamo s sinom. Da bi se naučila, kako se zadržati v takšnih situacijah. Mogoče še kaj izvedeti v zvezi s tiki, ki jih ima, kako izboljšati njegovo pozornost pri šolskem delu …”

“Zato, ker je vzgoja otroka z ADHD zelo utrujajoča. Včasih se počutim kot zapornik svoje družine. Obisk trgovine pobere toliko energije kot tek na maratonu. Kosilo v restavraciji ni mogoče brez telefona pri mizi. Obiski pri prijateljih in sorodnikih so zelo stresni. Skoraj nihče nas več ne povabi, varstvo je redkost. S partnerjem nisva bila nikjer sama že celo večnost. Noben vzgojni prijem ne zaleže več kot pet minut. So dnevi, ko se ves dan samo kregamo.”

“Predvsem bi izpostavila besedno poplavo – otrok težko počaka, nima filtra, vse pove, vpraša, včasih samo zato, da govori. Ima nizko frustracijsko toleranco – če se mu kaj zdi preveč ali pretežko, se razburi, vpije, ne želi sodelovati in je vsiljiv. Želi vse takoj zdaj in to je utrujajoče. Prav tako ni samostojen pri delu za šolo – nenehno moram skrbeti, kaj ima in kdaj, ga spraševati, ker se je samemu dolgčas učiti. Je tudi zelo nesramen in zdaj, ko je v puberteti, ves čas odgovarja.”

“Pogosto se počutim nemočno, saj je težko biti vztrajen pri vsem. Bolijo me besede, ki jih otrok v jezi nameni osebi, na katero je jezen, in tudi drugim. Z ADHD se soočam že tri leta in sem resnično utrujena. Občutek imam, da je kljub vlaganju v znanje, izobraževanje in obiske pri terapevtih napredek zelo počasen.”

“Moj sin hodi v 6. razred. Največ težav ima s koncentracijo v šoli, zato ima predpisan Ritalin. Že od prvega razreda vsako popoldne sedim z njim, da narediva nalogo ali se učiva. Vsako leto je tudi več snovi, zato potrebuje več časa. Pogosto tudi kričiva in se prepirava, ker jaz vztrajam, da naredi nalogo, on pa je noče. In tako je iz dneva v dan. Uči se večinoma med vikendom, ker med tednom ne zmore.”

Garancija na zadovoljstvo

Spremenite otrokov ADHD v supermoč – sicer vam vrnemo denar!

Za svojimi izdelki trdno stojim in verjamem, da vam bodo zelo pomagali pri vzgoji otrok, če jih boste uporabili v praksi. Zato za rezultate jamčim z vračilom denarja.

Če e-knjiga Vzgoja otroka z ADHD 2.0. iz katerega koli razloga ne bo izpolnila vaših pričakovanj, nam to v roku 30 dni po nakupu sporočite na e-mail info@vzgoja.si in vrnili vam bomo kupnino. Prosimo le, da si vsebino e-knjige dejansko preberete in nasvete izpeljete v praksi!

BONUS: Članstvo v Facebook skupini Vzgoja.si

Z nakupom prejmete tudi dostop do zaprte Facebook skupine Vzgoja.si, kjer si boste lahko starši delili svoje izkušnje in nasvete, zastavljali vprašanja in si bili v medsebojno oporo.

Vtisi staršev o Vzgoji otroka z ADHD 2.0

Anka Ropret
Verified icon Preverjena stranka
Google logo

“Hvaležna sem, da imamo nekoga, na katerega se lahko ob soočanju s težavami opremo. Nekoga, ki ne obtožuje, ampak, ki išče vzroke in nakaže na posledice. Nekoga, ki je pripravljen priskočiti na pomoč in deliti nasvet, ki ti lahko pride še kako prav. In ta Nekdo nima zakompliciranih poimenovanj, ampak pove preprosto in še to podkrepi s konkretnim primerom. Tako se prav v vsaki situaciji lahko poiščeš in si ustvariš svoj fond “SOS gumbov”, tistih za preprečevanje in tistih za spodbujanje. En VELIK HVALA!!!!”

Avatar image
Miha K.
Verified icon Preverjena stranka
Facebook logo

“Po prebiranju vaše e-knjige nam je marsikaj že prišlo prav in uporabno. Sinu smo začeli prej napovedovati spremembo, seveda večkrat, da ga “pripravimo” da se bo dogodek iz ene dejavnosti v drugo spremenil (se pravi iz igrišča domov). In moram priznati, da zadeva deluje. Prav tako, smo to uporabili tudi pri risankah. Vmes mu večkrat povem, da ko bo konec druge risanke, se gre tudi on kopati. Tudi to je počasi sprejel, in brez drame gremo v kopalnico.”

Zdenka K.
Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo
Verified icon Preverjena stranka
Trustpilot logo

“Do zdaj nisem vedela kakšen tip adhdjevca je moj otrok, kako tak otrok doživlja okolico in kaj vse doživlja v šoli. Sedaj vem točno kje sem in kako postopati pri otroku. Hvala!”

Ignacija J.
Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo Trustpilot logo
Verified icon Preverjena stranka
Trustpilot logo

“Zdaj bolje razumem, kako se je treba odzvati na otrokove potrebe in na kakšen način do otrok pristopiti!”

Z nakupom e-knjige Vzgoja otroka z ADHD 2.0. prejmete:

Vzgoja otroka z adhd
 • 100+ prilagojenih vzgojnih strategij za otroke z ADHD
 • Pomagajte otroku zacveteti z ADHD: z naslovitvijo 11 temeljnih potreb, ki jih potrebuje za mirnost in zbranost
 • Oblikujte ADHD prijazen življenjski slog: ustvarite domače in delovno okolje, ki bo podpiralo otrokov potencial
 • Povečajte otrokovo produktivnost: s prilagojenimi organizacijskimi strategijami za otroke z ADHD
 • Prilagojene strategije za šolsko delo: otrok z učnimi težavami bo bolj zagnano in samostojno opravljal šolske obveznosti
 • Sistem za samostojno opravljanje hišnih opravil: s katerim jih bo otrok z veseljem izpolnjeval, brez priganjanja
 • Strategije “hiperfokusa”: otrok bo ostal osredotočen več ur, ne da bi ga vsake tri minute nekaj zmotilo
 • Tehnike za uravnavanje čustev: za blažitev nekontroliranih izbruhov jeze, frustracij in impulzivnega vedenja
 • Strategije pozitivne disicpline: postavite zdrave meje brez nenehnih prepirov in uničevanja odnosov
 • doživljenjski in takojšen dostop do e-knjige takoj po nakupu
 • BONUS: članstvo v Facebook skupini Vzgoja.si
REDNA CENA
49
Rabite pomoč?
phone
041 453 555
mail
info@vzgoja.si
×
75% Complete
75% Complete
You're just one step away!
Enter your details below and we'll get you signed up