Brezplačna e-knjiga  7 receptov za vzgojo srečnih in uspešnih otrok:
PRENESITE
Black Friday akcija: -40% popusta na vsa izobraževanja

Mnenja staršev

Neža G.

Zelo sem navdušena nad nasveti saj sedaj dejansko vem kako odreagirati v določenih situacijah. Nasveti o tihem govorjenju kako in kdaj uporabiti katero besedo saj sem včasih morala večkrat ponoviti in prositi. Mislim, da sma sedaj oba z otrokom bolj mirna v pogovarjanu.

Jasmina Š. M.

"Imeli smo težave z neprimernim vedenjem, neizpolnjevanjem nalog … Vendar odkar uporabljam nasvete Marka Juhanta, se je situacija izboljšala, predvsem pa ne vpijem več, se ne razburjam in tudi otroci povečini dobro odreagirajo na zahteve – super program. Všeč so mi praktični nasveti, ki jih lahko takoj preizkusim."

Daniela S.Š.

Pri nas se je domača naloga vlekla kot jara kača, čeprav smo se že prej posluževali urnika aktivnosti, vendar ta ni bil ŽELEZNI, kot v tečaju; jaz kot mama sem zmeraj popustila, ko še ni bilo končano. Vsekakor je bilo na začetku precej nejevolje, a počasi prehajamo v novo zavedanje: kadar delam - sem pri stvari. Opazi se, da je tudi ona sedaj bolj sproščena in predvsem navdušena nad prostim časom, ki ji sedaj ostaja. Hvala, da nam pomagate, da prevzgajate tudi nas, starše. Zelo prefinjeno in dragoceno.

Tamara N.

Včasih si izmozgan od dnevnih stvari, od pomanjkanja časa zase, potem pa še nekdo kriči vate. Včasih bi se najraje usedla na tla in se razjokala. Tukaj pa sem dobila navodila, kako narediti korak nazaj, kako popaziti nase in zraven še lepo učiti in vzgajati otroka, brez da si do njega nespoštljiv. Sama sem bila vzgojena zelo špartansko in s pretirano uporabo moči in sem prisegla, da bom svoje otroke vzgajala drugače. Tukaj pridejo prav vsi nasveti, tako, da jih pridno koristim in uporabljam. Otroci se hitreje umirijo, tudi jaz se hitreje umirim in lažje držim meje. Na koncu se izkaže vzgoja kot zabavna stvar v večini primerov. Najbolj mi je bilo všeč to, da kot starš prevzameš nazaj kontrolo nad dogajanjem.

Andreja Vakselj

Če mene vprašate je vzgoja otrok ena od najtežjih stvari s katerimi se soočamo starši. Zakaj? Zaradi tega, ker je v bistvu vse odvisno od tebe. Ampak to ni res, veliko je neke zunanje pomoči s katero si lahko pomagamo! Pred kratkim sem dobila priložnost, da si ogledam ta tečaj, ki pokriva temo, s katero se vsi starši soočamo. Vsebuje ogromno praktičnih nasvetov, tudi vodi te čez sam proces kako pomagati, na kaj vplivati, kaj mogoče preprečiti…

Lili L.

Vidim, da je zdaj več obojestranske prijaznosti, mirnosti ter sočutnega pogovora. Predvsem sem se v izobraževanju Postavljanje mej naučila, da hčerko poslušam do konca in ji potem povem svoje mnenje. Se več pogovarjamo in dogovarjamo ter se dogovojenega držimo, kar prej ni bilo pogosto. Tudi sicer ste super predavatelj, lepo vas je poslušati, prav tako brati. Zelo prav mi pridejo vaše izkušnje in jih počasi vpeljujemo v praksi v naš vsakdanjik.

Monika Bućevec

Brezveznega vpitja je po temu programu bistveno manj, že samo zaradi tega, ker nad mano visi obraz g. Juhanta 🙂 Še bolj se zavedam, da kričanje nič ne pomaga. Zelo mi je biil všeč nasvet-trening tihega govorjenja/šepetanja.

Katja Bolha

Najbolj mi je pomagalo, da sem kot starš začela drugače reagirati v določenih situacijah, ki bi mi sicer “dvignile pokrov”. Je pa to šele začetek poti. Definitivno bom nasvete spet brala vsak dan.

Alenka Olovec

Izobraževanje je bilo super, ravno prav kratka navodila in nasveti, ki pa so uporabni. Želim si še več takšnih kratkih izobraževanj, saj mi drugače kar zmanjkuje časa za poslušanje. 10/10!

Monika Slapnik

Najbolj všeč mi je bilo to, ko začneš stavke s "kadar. Opažam, da sva obe s hčerko bolj sproščeni. Zaenkrat še pride dan, ko povzdignem glas je pa tega vedno manj, ampak ni pa več kričanja."

Katja Kraner Vodušek

Koristni in takoj uporabni nasveti, ki odprejo oči in dajo orodja za vsakega starša in otroka.

Andreja Žakelj

Hvaležna sem za vse predloge in konkretne nasvete, kako se konflikti rešujejo na miren način. Kričanje izzove kričanje. To je dejstvo. In ne vodi v pogovor. Z vašo pomočjo mi je večkrat uspelo biti tiha mama.

Špela Milonik

"Vsa predavanja so neprecenljiva, saj je vsaka tematika, vsak problem, s katerim se srečujemo starši, razdelan tako odlično in do potankosti, da če znanje preneseš v realnost, je vzgoja zagotovo lažja."

Monika Krajnc

Izobraževanje o postavljanju mej je zelo dobro zastavljeno. Všeč mi je, da je narejeno po korakih. Ničesar ne bi spremenila pri izobraževanju.

Klavdija R.

Vsi nasveti v šoli Delovne navade pridejo zelo prav, še posebej tisti o izboljšanju kakovosti, ter o tem, da imajo fantje drugačen način učenja in dela kot dekleta. Šolo toplo priporočam.

Maja M.

S slabimi delovnimi navadami se soočamo že par let, šola na daljavo pa jih je še dodatno poglobila, saj je sina še bolj preusmerila na igranje igric. Šola za starše mi je z vsemi nasveti dala res veliko, verjamem pa, da tudi sinu, saj je disciplina ena najpomembnejših vrlin v življenju, celo valuta prihodnosti.

Daniela S.Š.

Pri nas je na trenutke izgledalo, da imamo tekmovanje papig; starejših in mlajših, začaran krog piskajočih čajnikov in že skoraj letečih pokrovk. Sedaj velja dejstvo, da je zavijanje z očmi "dober znak" in ne razlog za slabo voljo 😉 Hkrati pa imamo zdaj doma nekakšno tiho tekmovanje v smislu: kdo bo manj ponavljal ali mamica z navodili ali punci z neupoštevanjem družinskih dogovorov. Kar nekaj odličnih orodij sem dobila. Predvsem bi rekla, da sem v šoli za starše Postavljanje mej dobila potrditve o metodah, ki smo jih že uporabljali, a žal premalo suvereno. Hvala za vse usmeritve na poti k bolj "sproščenemu" vzgajanju.

Anamarija R.

Preko priročnika in kratkih posnetkov sem zelo dobro ozavestila dejstvo, da je otrokova šola njegov in ne moj problem; da ni moja naloga, da ga ves čas motiviram, priganjam in se bolj zanimam za datume njegovih testov kot on sam. Všeč so mi bili konkretni nasveti in napotki, kako naj organiziram otrokov dan, da ne bom celih popoldnevov porabila za priganjanje in pregovarjanje, kdaj in za koliko časa naj se usede k učenju. Zelo dobrodošla je tudi razlaga tipov učenja v povezavi s pričakovanimi ocenami. Tečaj Samostojno učenje sem že priporočila prijateljem!

Danjela Mattica

Mislila sem, da preverjanje otroka ali je delo opravil, znak nezaupanja. Zaradi šole za starše Delovne navade zdaj vidim da temu ni tako. Manj besed zapravim in otrok je bolj motiviran k delu ko vidi kljukice ob opravljenem opravilu.

Judita N.

Za izobraževanje o delovnih navadah sem se odločila zaradi stalnega prepiranja kadarkoli sem od otrok terjala pomoč pri kakšnem od gospodinjskih opravil, če pa sta se že lotila naročenega, pa sta ponavadi delo opravila zelo polovično. S šolo za starše sem se naučila ustreznejšega dajanja napotkov in tehnike vztrajanja, s katero sedaj otroka motiviram, da načeto delo tudi zaključita.

Dolores Šober

S šolo za starše Samostojno učenje sem ugotovila, da ima sin težave s koncentracijo in potrebuje zato poseben pristop h učenju. Končno sem mu ga znala pomagati najti. Izredno všeč pa mi je bila tudi kopica primerov iz prakse.

Kristina M.

Naučila sem se, da moje tehnike učenja niso najboljše za sinova. Za učenje jima sedaj predlagam drugačne tehnike in ju nagovarjam k razmisleku ter temu, da mi predstavita posamezne teme… Verjamem, da sedaj vesta, kako se lažje in samostojne učiti.

Mojca Pušpan Babić

Hvala za nasvete, primere in ideje. Priznam, da se je včasih lažje zadreti na otroka kot se ustaviti za 5 minut, premisliti in odgovorno odreagirati! Blazno mi je všeč, da je celoten tečaj o trmi podkrepljen s praktičnimi primeri!

Tanja Oprčkal

Vzgoja otroka sigurno ni lahko delo, starejši kot je, težje ga bomo obvladovali, če ne začnemo že na samem začetku njegovega odraščanja.

Staša Klemen

Vsem priporočam tečaj Vzgoja trmastega otroka. Meni je super! Poln je z vsebin in nasvetov, ki nam pri vzgoji naših najmlajših in tudi najstnikov zelo koristijo. Všeč mi je, da je tečaj online. Poslušala sem ga kar med kuhanjem in v njem so res super primeri iz prakse.

Jasna Košnjek Mehle

Največja prednost teh predavanj je to, da se tematiko trme obdela z res veliko zornih kotov in predvsem to, da se podajo konkretni primeri oziroma konkretne situacije. To je nam staršem v pomoč, saj lahko teorijo povežemo s svojimi situaciji, s svojimi težavami.

Aleksandra Šerfan

Moram povedati, da je ta tečaj nekaj neverjetnega - koliko napak delam in koliko sem že sama izvedela o trmi in da sem danes že začela določene nasvete upoštevati. Nasveti so res fantastični. Se splača, dajte pogledat!

Rebeka Simonič Fink

Če je kam pomembna investicija, je to investicija vase ali v svojo družino. To so tečaji našega najboljšega strokovnjaka za vzgojo otrok in problematičnih otrok.

Tina

Dejte ga poslušat! Pomagalo vam bo pri težavi, ki jo imate. Meni je že velikokrat. Gospod ima super nasvete, ki temeljijo na večletnem delu s problematičnimi otroki!

Petra O.

Stavek 'brez dobre samopodobe ni samozavesti' mi je razsvetlil svet 🙂 Vse kar ste v šoli za starše povedali je tako stvarno in smiselno. Zajeli ste več kot sem pričakovala. Iskrena hvala.

Nataša

Najbolj sem si zapomnila, kako govoriti z otrokoma. Na kakšen način ... Všeč mi je bila življenjskost, praktičnost, prizemljenost ter humor g. Juhanta :). Odlične in lepo posredovane vsebine o motiviranju, širina, konkretni primeri. In delovni zvezek! Doma imamo 10-letnico in 12-letnika in vsi nasveti bodo prišli prav.

Andreja Vakselj

Teme, ki jih Zakladnica pokriva so zelo aktualne, preko njih izveš veliko koristnega tako zase kot za svojega otroka. Zelo hitro dobiš tudi nek predlog oziroma odgovor na to, kako v dani situaciji ravnati ali postopati.

Anja Baš

Starši imamo premalo časa za branje vzgojnih knjig, katerih težava je tudi dolgo iskanje odgovorov na konkretne težave, s katerimi se srečujemo. Zakladnica s svojo pestro ponudbo vsebin to reši, da ne omenjam tega, da pokrije tudi tabu tematike, o katerih ni sicer na spletu nič najti.

Eva Assani

Menim, da je Zakladnica primerna za starše vseh starosti otrok, saj nam je skupno to, da v določenih situacijah ne vemo kako se odzvati. Zakladnica za te situacije ponudi rešitve, ter te nauči biti kot starš veliko bolj razumevajoči in potrpežljiv.

Mojca Pušpan Babić

G. Juhant v Zakladnici ne ovinkari, temveč se problemov loti od A do Ž, odgovorja na vprašanja vezana na konkretne situacije. Če povzamem, gre za neko poezijo znanja o starševstvu.

Betka J.

Z e-knjigo Družinski ritualčki sem zelo zadovoljna, saj je v njej veliko zanimivih idej za popestritev družinskega življenja. Otroci pri tem uživajo, se zabavajo, sprostijo, nasmejijo. Prav tako tudi kdaj doživijo "narobe dan". V njej je veliko idej, s pomočjo katerih lahko čez nekaj let obujamo lepe spomine.

Maja Krajnc

Najbolj sem si zapomnila skupno družinsko pesem, ki nas zjutraj prebuja. Všeč mi je celotna knjigica. Iskrena hvala. Vsi nasveti so koristni, saj obogatijo družinsko vzdušje. Hčerkica nas še bolj objema.

Babica Irena

Zelo mi je všeč, ker so ideje konkretne, izvedljive za vsakogar, vedno se najde tudi pot do osvežitve, dodatkov, ipd. Lahko si zamišljam, kaj sem pri svojem otroku zamudila, bo bi prav prišlo vnukom!

Katja Paškulin

Šola za starše Vzgoja najstnika je zelo poučna in realna ter ti pokaže drugačen pogled na te stvari. Naš najstnik je imel prej velik odpor do dela, stalno je prelagal odgovornost na druge, zdaj pa je v veliki meri prevzel odgovornost in postal bolj samostojen. Želim se vam iskreno iz srca zahvaliti za vse. Priporočam vsem, ki se znajdejo v stiski in iščejo nasvete kako naprej in kateri so pravi prijemi.

apartmentcrossmenu