Brezplačna e-knjiga  7 receptov za vzgojo srečnih in uspešnih otrok:
PRENESITE
Black Friday akcija: -40% popusta na vsa izobraževanja

Pogosta vprašanja

Odgovori na pogosta vprašanja

Vpisal/-a sem se v svoj račun, vendar piše, da spletni priročnik ni na voljo.

To se zgodi v primeru, kadar naročilo v našem sistemu še ni zaključeno ali v skrajnem primeru zaradi tehnične napake. V tem primeru nas o napaki čim prej obvestite in rešili jo bomo v čim krajšem času.

Povezava do spletnega priročnika ne deluje.

Če se vam povezava do šole za starše ne odpre, preverite vaše internetne povezave oziroma nas kontaktirajte in vam bo pomagala naša tehnična služba.

S prejetim uporabniškim imenom in geslom ne morem dostopati do svojega računa.

Prosimo, da še enkrat preverite, če ste pravilno vpisali vaš email naslov in pretipkali geslo. Če ste geslo morda pozabili, ga lahko ponastavite. Pod prijavnim obrazcem “Prijava” na https://vzgoja.si/moj-racun/, kliknite na rdeč napis “Ali ste pozabili geslo?”. V novem oknu v obrazec vpišite svoj e-mail naslov in tja vam bomo poslali povezavo do ponastavitve gesla.

Ne vem katero uporabniško ime in geslo naj uporabim oz. kje se lahko registriram.

Uporabniško ime je vaš e-mail naslov, s katerim ste naročili tečaj. Geslo ste prejeli po e-mailu ob naročilu. Preverite tudi zavihek Spam oz. Promocije.
Registracijo izvedete na https://vzgoja.si/moj-racun/

*V primeru “plačila po povzetju” ste uporabniško ime in geslo prejeli v povratnem e-mailu ob naročilu spletnega priročnika. Kljub temu, da ste že registrirani, boste do priročnika lahko dostopili šele po prejemu pošiljke z odkupnino po klasični pošti.

Izbral/-a sem opcijo: Plačilo po povzetju, kdaj lahko pričakujem pošto?

Plačilo po povzetju oz. pošta z odkupnino bo poslana na vaš naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pošto največkrat pošljemo v 1 - 3 dneh od prejema naročila. Pošiljko prevzamete pri poštarju oz. na pošti, kjer tudi plačate odkupnino. Šele ko prejmemo vašo odkupnino, lahko dostopate do vašega spletnega priročnika.

Ali prejmem kodo za dostop? Kam vtipkam kodo?

Kodo prejmete zgolj v primeru naročila plačanega z opcijo plačilo po povzetju. Ko se vpišete v vaš račun https://vzgoja.si/moj-racun/ boste opazili v levem spodnjem kotu okvirček, kjer piše “Koda kupona”, prepišete kodo iz kupona in kliknete na “Izvedi”. Šola za starše je sedaj na voljo v vašem uporabniškem računu.

Izbral/-a sem opcijo: Nakazilo na transakcijski račun. Kdaj lahko pričakujem dostop do spletnega priročnika z video razlagami? Ali prejmem kodo?

V kolikor ste izbrali način plačila z nakazilom na transakcijski račun, smo vam v e-mailu poslali podatke za nakazilo zneska. Kode za dostop ne potrebujete, ampak vam dostop do spletnega priročnika z video razlagami odobrimo, ko je evidentirano vaše nakazilo na našem računu. V kolikor bi želeli dostopati do priročnika prej, nam potrdilo o plačilu pošljite na info@vzgoja.si.

Po pomoti sem ustvaril/-a 2 naročili, enega bi želel/-a odpovedati.

V tem primeru nam samo pošljite e-mail s številko naročila, ki ga želite odpovedati. Stornacijo uredimo mi in vas seveda ne bremenimo za dvojno plačilo.

Kako se lahko priključim Facebook skupini?

Facebook skupini Vzgoja.si se lahko pridružijo zgolj uporabniki že vplačanih spletnih priročnikov z video razlagami. Za vključitev v Facebook skupino Vzgoja.si morate zaprositi sami, ob prošnji pa morate obvezno navesti svoje ime ter tudi e-mail, ki ste ga uporabili za naročilo spletnega priročnika z video razlagami.

Uporabniški račun sem ustvaril/-a, vendar sem se zmotil/-a v e-mail naslovu. Kaj naj storim zdaj?

V tem primeru nam svoj pravi e-mail naslov sporočite na info@vzgoja.si in ga bomo brez težav spremenili.

Izbral/-a sem “plačilo po povzetju”, vendar bi raje plačal/-a preko bančne transakcije. Ali lahko način plačila spremenim?

Potrebno bo kreirati še eno naročilo, kjer izberete opcijo plačilo preko bančne transakcije. Obvestite nas, da ste naredili 2 naročili in bomo naročilo po povzetju stornirali.

Če se odločim kupiti spletni priročnik z video razlagami, v kakšni obliki ga prejmem? Na povezavi, DVDju ali USB ključku?

Vsi spletni priročniki so dostopni izključno na spletni povezavi vzgoja.si, do katerih dostopate s svojim uporabniškim imenom in geslom.
apartmentcrossmenu